Torna a la pàgina principal
Universitat de les Illes Balears
30è aniversari
30è aniversari
            Edicions UIB
© Universitat de les Illes Balears · 2008 · Tots els drets són reservats.

 

 
Edicions UIB, 2007
 
 
 
 
Cuina per a universitaris
Antònia Serrano     

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La cuina és un dels elements idiosincràtics i culturals més importants d’un poble. De fet, és l’art de preparar els aliments segons la tradició o segons noves combinacions o, per què no, totes dues coses alhora. Amb la intenció de donar a conèixer unes receptes tradicionals i d’altres de caràcter més innovador, s’ha preparat aquest recull. Les receptes es caracteritzen per un procés d’elaboració senzill, sense oblidar en cap moment el seu principal destinatari: tota la comunitat universitària.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30