Fotografia
Vicenç Altaió

Nascut a Santa Perpètua de Mogoda el 1954. Poeta, assagista, traductor de teatre, crític d’art, articulista d’opinió i traficant d’idees, és actualment director del centre KRTU (Cultura, Recerca, Tecnologia, Universals). Ha estat comissari d’exposicions de tema artístic, literari i científic, així com de l’Any Miró (1993) i de l’Any Pla (1997).

A l’aguait de les oscil·lacions estètiques de les lletres i les arts i de les aportacions del pensament crític i científic, ha anat construint una obra ben personal, a més d’endegar diversos projectes multidisciplinars entre els quals destaquen les revistes Tarotdequinze, Èczema, Àrtics i Cave Canis.

D’entre els seus llibres, destaca, a més de la poesia, Biathànatos (1982) i Groc, el ventríloc (1984), la sèrie Tràfic d’idees (1986) —una autobiografia intel·lectual sense subjecte, de gènere híbrid, transversal, ocupada per escrits sobre artistes i la renovació en art com a moral—, dins la qual han aparegut, recentment, L’escriptura sense llançadora (1997), La Desconeguda (1997), La dificultat (1999) i Desglossari d’un avantguardista (2000).Comentaris i suggeriments Administrador
Contactau | Informació
©2007 Discursos d'Experimentació en la Narrativa Catalana