Botar al contingut

Dr. Hipólito Medrano Gil

Dr. Hipólito Medrano Gil
Professor emèrit
Fisiologia Vegetal
  • Despatx 1segon pisGuillem Colom i Casasnovas

Currículum

Currículum breu

D. Hipólito Medrano GIl, amb DNI 16495641 és Llicenciat en Bioogia per la Universitat de Barcelona (1975) i Doctor en Biologia per la mateixa Universitat(1992). Des de 1982 és professor de la Univesitat de les Illes Balears i actualment Catedràtic de Fisiologia Vegetal en el Departament de Biologia d'aquesta Universitat.

Amb una dilatada experiència docent en cursos de grau i postgrau, participa com a docent oficial en tres masters en la actualitat (UIB, Univ. del Pais Vasc i Univ, de La Rioja) i dirigeix  actualment el Doctorat de biologia de les Plantes i dirigeix també el grup de Recerca 'Biologia de les Plantes en Condicions Mediterrànies'. 

La seva activitat  investigadora s'ha centrat en les relacions fotosíntesis /Producció en condicions de sequía en plantes mediterrànies i cultius especialment en vinya. Ha dirigit i dirigeix projectes d'investigació a nivell Europeu, del Pla Nacional i regional. Ha desenvolupat una amplia trajectòria investigadora con més de 130 articles en revistes SCI i una fort activitat en investigació aplicada sobretot a la agricultura de les Illes Balears.

Els detalls d'aquesta activitat docent e investigadora poden consultar-se en qualsevol versió del CV.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
11230 - Eficiència en l'Ús de l'Aigua en Plantes i Noves Tecnologies de Reg
20123 - Ecofisiologia Vegetal
20139 - Aplicacions de la Fisiologia Vegetal

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Biologia de les plantes en condicions mediterrànies Membre
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta