Botar al contingut
Obert el termini de la convocatòria ordinària d'admissió general a grau
Del 3 de juny a les 9.30 h al 3 de juliol a les 21 hores

Joan Torrens Sastre

Currículum

Currículum breu

Llicenciat en Matemàtiques per la UAB (1981) i doctor en Informàtica per la UIB (1990). Forma part del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB des de 1983 ininterrompudament i és C.U. des de 2012. Durant aquest període ha donat classes de nombroses assignatures de diverses llicenciatures i graus (com per exemple Àlgebra, Àlgebra Lineal, Geometria afí i mètrica, Matemàtica Discreta, Anàlisi Matemàtica, Càlcul, etc.) i també de cursos de doctorat i Màsters.

Pel que fa a la trajectòria investigadora, és membre del grup de recerca SCOPIA i treballa en Teoria de Conjunts Borrosos i temes relacionats (especialment operadors lògics, implicacions borroses, funcions d'agregació, equacions funcionals i aplicacions al tractament d'imatges). Ha dirigit tres tesis dcotorals i un treball de final de Màster en aquests temes, ha publicat més de 90 articles en revistes indexades en el JCR i ha participat en més de 120 comunicacions a congressos, la majoria internacionals.

Docència

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
20313 - Topologia
  • Doble titulació: grau de Matemàtiques i grau d'Enginyeria Telemàtica (2018)2018-19
  • Grau de Matemàtiques2018-19
20315 - Àlgebra Abstracta I
  • Doble titulació: grau de Matemàtiques i grau d'Enginyeria Telemàtica (2018)2018-19
  • Grau de Matemàtiques2018-19

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Soft Computing, Processament d'Imatges i Agregació (SCOPIA) Col·laborador
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta