Botar al contingut
Obert el termini de la convocatòria ordinària d'admissió general a grau
Del 3 de juny a les 9.30 h al 3 de juliol a les 21 hores

Beatriz Gómez Suárez

  • Laboratori Recerca 2 (ACSIC)primer pisAnselm Turmeda

Currículum

Currículum breu

Enginyera en Informàtica l'any 2011 per la Universitat de les Illes Balears (UIB), Espanya. Va obtenir per la mateixa universitat, l'any 2013, el Màster Universitari en Tecnologies de la Informació.

És ajudanta de la Universitat de les Illes Balears on imparteix diverses assignatures en l'àrea d'Arquitectura i Tecnologia de Computadors: Administració de Sistemes, Ampliació d'Arquitectura de Computadors i Arquitectura de Computadors II.
Abans d'unir-se al Departament de Matemàtiques i Informàtica de la UIB va exercir durant dos anys com a analista i programadora en el departament tècnic i desenvolupament informàtic de l'empresa Gestió d'Emergències de les Illes Balears (GEIBSAU) i després d'això va participar com a enginyera i investigadora a la Càtedra Telefónica - UIB: Sanitat Digital i Turisme Sostenible.

Pertany al grup de recerca http://acsic.uib.cat on actualment exerceix les seves funcions de R+D+i en diversos projectes dels quals ha escrit alguns articles i ha participat en diverses conferències d'àmbit internacional. Els seus treballs d'investigació cobreixen diversos tòpics, com IT Governance, e-health, m-health, TIC i turisme i eficiència energètica.

Docència

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
21740 - Administració de Sistemes Informàtics
21757 - Gestió de Sistemes i Instal·lacions Informàtiques
  • Grau d'Enginyeria Informàtica2019-20
  • Grau d'Enginyeria Informàtica (Pla 2010)2019-20
  • Grau d'Enginyeria Informàtica (Pla 2014)2020-21

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Arquitectura i comportament de sistemes informàtics i de comunicacions (ACSIC) Col·laboradora
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta