Botar al contingut
Escolta

Maria Febrer Serra

Currículum

Currículum breu

Graduada en Biologia per la Universitat de les Illes Balears (2013-2017). Màster en Ecologia Marina per la Universitat de les Illes Balears (2018). Experta Universitària en Biodiversitat de la Patagònia Extraandina per la Universitat de les Illes Balears (UIB), Centro Nacional Patagónico (CENPAT) y Fundación Vida Silvestre Argentina (FVSA) (2018). També ha cursat el Màster Universitari en Formació del Professorat (2023).

Ha obtingut diversos premis relacionats amb la seva trajectòria acadèmica i investigadora. Premio Santander - Universitat de les Illes Balears als millors estudiants de Màster de la Universitat de les Illes Balears. Ajudes de promoció de l'excel·lència acadèmica dels alumnes universitaris durant els anys acadèmics 2015-2016 y 2016-2017. Accèsit al Premi Biodibal de Biodiversitat de Red Eléctrica Española per la comunicació '25 años de registro de varamientos de tortuga boba (Caretta caretta) en las Islas Baleares' presentada a las VII Jornades de Medi Ambient de les Illes Balears. Premi als millors estudiants universitaris de Manacor del curs 2017-2018. Beca Càtedra de la Mar Iberostar: ajuda per presentar els resultats del Treball de Fi de Màster a un congrés científic.

Ha realitzat la tesi doctoral titulada 'Impact of invasive snakes at the Balearic Islands: an ecological and molecular approach' a l'àrea d'Ecologia del departament de Biologia de la Universitat de les Illes Balears, en el període: setembre 2018 - juny 2023. Ha obtingut la qualificació d'Excel·lent Cum laude. Per a la realització de la tesi doctoral estat beneficiària de la beca FPU (Formació del Professorat Universitari) del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

Compta amb diverses publicacions científiques a revistes especialitzades i presentacions a congressos relacionades amb la presència d'espècies invasores a les Illes Balears, especialment l'àmbit de l'herpetologia.

Docència

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
20103 - Biologia
20124 - Poblacions i Medi Físic
20127 - Comunitats i Ecosistemes
20140 - Ecologia Global

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Ecologia interdisciplinària (EI) Col·laboradora
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB