Botar al contingut
Escolta

Dr. Miguel Bennasar Veny

Dr. Miguel Bennasar Veny
Catedràtic d'universitat
Infermeria

Currículum

Currículum breu

Nascut a Felanitx l'any 1979. Catedràtic d'Universitat en el Departament d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de les Illes Balears (UIB) del que ha estat director durant 8 anys. Doctor en Ciències Biosociosanitàries, Llicenciat en Antropologia (especialitat antropologia de la salut) i Diplomat en Infermeria (Especialista en Infermeria Familiar y Comunitària). Te reconeguts 2 sexennis o trams de recerca i 3 quinquennis docents.

Actualment, és el Coordinador del Programa de Doctorat en Salud Global, Serveis de Salut i Atenció Sociosanitaria de la UIB i imparteix docència en el Grau d'Infermeria i en el Màster Universitari d'Investigació i Innovació en Salut en assignatures relacionades amb l'epidemiologia, salut pública i comunitària. Actua també com a avaluador de l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) en el programa ACREDITA i de l'Agència de Qualitat del Sistema Universitari Basc (Unibasq) en l'avaluació del professorat.

Investigador responsable del grup de recerca Salut Global i Estils de Vida de l'Institut Universitari d'Investigació en Ciències de la Salut (IUNICS) i de l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) i membre del grup de recerca de Salut Global i Desenvolupament Humà de la UIB. També és membre del CIBER d'Epidemiologia i Salut Pública de l'Institut de Salut Carlos III.

Autor de diversos articles en revistes internacionals indexades i capítols de llibre. Ha participat en diversos projectes d'investigació competitius, essent-ne l'IP d'algun d'ells. Actua com a referee de diverses publicacions internacionals i com avaluador de projectes de recerca a l'Agència Estatal d'Investigació (AEI). I és membre de la Comissió d'Investigació de la UIB.

Va ser membre del Comitè d'Ètica de la Investigació de les Illes Balears (CEI-IB) durant 10 anys. També va ser director de l'Oficina d'Universitat Saludable i Sostenible de la UIB, membre del Consell Social y membre de la Comissió de Contractació de la UIB. Abans de ser porfessor de la UIB va treballar en l'àmbit clínic com a infermer d'Atenció Primària durant 7 anys i com a professor a Creu Roja Espanyola.

Docència

Horari de tutories

Hores de tutoria del professor
Data d'inici Data de fi Dia Hora d'inici Hora de fi Lloc
12/09/2022 30/06/2023 dimarts 12.00 13.00 Despacho 23 - Edificio Beatriu de Pinos

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2022-23

Direcció de tesis

Director de tesis l'any acadèmic 2022-23 als programes de doctorat següents:

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
11120 - Metodologia de la Investigació Quantitativa en Salut
11123 - Ús de les Noves Tecnologies en la Cerca Avançada, la Difusió i la Transferència del Coneixement en Ciències de la Salut
11132 - Actius en Salut i Entorns Saludables
11137 - Salut Global i Educació per al Desenvolupament
11138 - Treball de Fi de Màster
22701 - Ciències Psicosocials Aplicades a la Salut
  • Grau d'Infermeria (Pla 2016)2020-21
22706 - Estadístiques Aplicades a les Ciències de la Salut
22709 - Epidemiologia, Salut Pública i Comunitària
22716 - Infermeria, Atenció Primària i Salut Global
22730 - Treball de Fi de Grau d'Infermeria
29807 - Epidemiologia i Salut Pública

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Evidència, Estils de Vida i Salut Col·laborador
Salut Global i Desenvolupament Humà Sostenible (Global_Health) Membre
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB