Botar al contingut

Dra. Antonia Mas Pichaco

Dra. Antonia Mas Pichaco
Professora titular d'universitat
Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial
  • Despatx 114primer pisAnselm Turmeda

Currículum

Currículum breu

Antònia Mas Pichaco és Llicenciada en Informàtica per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Doctora en Informàtica per la Universitat de les Illes Balears (UIB). És professora Titular d'Universitat de l'àrea de CCIA. La seva activitat docent està centrada en l'àmbit de l'Enginyeria del Software, la Qualitat del Software i la Gestió de Projectes. Ha impartit assignatures d'aquestes àrees de coneixement a estudis d'Enginyeria, de Grau i de Màster en Informàtica. Durant la seva trajectòria professional, ha dirigit i ha participat com a docent en nombrosos cursos de postgrau. Actualment, és la directora de tres títols propis de postgrau de la UIB relacionats amb la Direcció de Projectes.

Les línies de recerca del grup denominat MiProSoft, del qual n'és la investigadora responsable, abasten els camps de la Millora dels processos de software, la Gestió de projectes i la Gestió de serveis de TI. Els resultats del grup d'investigació han estat aplicats en successives edicions del projecte QuaSAR, un projecte per a la millora dels processos de desenvolupament de software en petites empreses de software de les Illes Balears.

Pot comunicar-se amb ella a: Campus UIB, Edifici A. Turmeda. Ctra Valldemossa, Km 7,5. E-07122 Palma, Espanya. antonia.mas@uib.es. Telèfon: (+34) 971 17 29 96(+34) 971 17 29 96. Fax: (+34) 971 17 30 03.

Call Send SMS Add to Skype You'll need Skype CreditFree via Skype

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb la professora per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
11571 - Treball de Fi de Màster
  • Màster Universitari d'Enginyeria Informàtica (Pla 2014)2019-20
21723 - Gestió de Projectes
21730 - Processos i Qualitat de Software
21783 - Test, Integració i Evolució de Software
  • Grau d'Enginyeria Informàtica2021-22
21785 - Qualitat del Software

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Millora i Innovació en Projectes de Software (MIProSoft) Investigadora principal
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta