Botar al contingut
Obert el termini de la convocatōria ordināria d'admissiķ general a grau
Del 3 de juny a les 9.30 h al 3 de juliol a les 21 hores

Juan Antonio Montes de Oca Durán

Juan Antonio Montes de Oca Durán
Professor titular d'escola universitāria
Cičncies de la Computaciķ i Intelˇligčncia Artificial
  • Despatx 119primer pisAnselm Turmeda

Currículum

Currículum breu

Juan Montes de Oca és llicenciat en Cičncies, especialitat Informātica, per la Universitat Autōnoma de Barcelona (1987). Durant 1988 i 1990 realitza els cursos de doctorat en Infografia i Intelˇligčncia Artificial a la Universitat Autōnoma de Barcelona i la Universitat de les Illes Balears (UIB). El 1998 presenta la memōria d'investigaciķ 'Una aplicaciķ per a la parla i expressiķ de personatges sintčtics 3D' a la UIB.

Des de 1988 és professor titular del departament de Matemātiques i Informātica de la UIB.

El 1989 realitza una estada a l'Institut d'investigaciķ INRIA-Roquencourt (Franįa) formant part del projecte SYNTIM. El 1990 participa en el desenvolupament de noves funcionalitats del programari d'animaciķ 3D de BSCA a Paris (Franįa).

El 1990 forma part de l'equip fundador del Māster d'animaciķ 3D MA ISCA, dins del programa MEDIA de la CEE, i des de 1995 fins al dia d'avui, assumeix la direcciķ del mateix. El māster MA ISCA ha estat reconegut a través d'innombrables premis i nominacions internacionals.

El 1995 crea i dirigeix, fins al dia d'avui, la unitat LADAT d'animaciķ i tecnologies audiovisuals de la UIB, les funcionalitats se centren en la formaciķ, realitzaciķ, investigaciķ i desenvolupament en l'ārea de creaciķ audiovisual tecnolōgica.

Ha participat en múltiples projectes d'investigaciķ i formaciķ europeus sota el marc de la CEE.

El 2008 rep el premi Mons Digitals, per la seva contribuciķ a l'animaciķ per ordinador, i és nomenat acadčmic numerari de la Reial Acadčmia de Belles Arts de Sant Sebastiā de les Illes Balears.

Docčncia

Horari de tutories

Cal concertar cita prčvia amb el professor per a fer una tutoria

Docčncia dels 5 anys anteriors

Assignatura Informaciķ a l'estudi on la va impartir
20302 - Programaciķ - Informātica I
21707 - Programaciķ II
21717 - Estructures de Dades
  • Grau d'Enginyeria Informātica (Pla 2014)2020-21
21721 - Llenguatges de Programaciķ
22393 - Programaciķ - Informātica I
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta