Botar al contingut
Obert el termini d'admissió per canvi de seu
Del 13 de maig a les 9.30 h al 31 de maig a les 23.59 h de 2024

Dr. Onofre Martorell Cunill

Dr. Onofre Martorell Cunill
Catedràtic d'universitat
Economia Financera i Comptabilitat
  • Despatx DB114primer pisGaspar Melchor de Jovellanos

Currículum

Currículum breu

El Doctor Onofre Martorell és Catedràtic de Universitat d'Economia Financera i Comptabilitat del Departament d'Economia de l'Empresa i compta amb una experiència de més de 30 anys com a Professor de la UIB. És Degà-President de l'Il·lustre Col·legi Oficial d'Economistes de les Illes Balears, Vicepresident de la Fundació Sa Nostra, Delegat de la Universitat a l'Escola Universitària d'Hostaleria de les Illes Balears i Director dels Màsters Universitaris en Direcció d'Empreses de Serveis (MBA) i Màster en Administració del Turisme (MTA), tots dos de la UIB. És Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres d'Espanya i de la Reial Acadèmia Europea de Doctors.

Està especialitzat en Finances Corporatives i estratègies d'expansió del sector hoteler. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i Màster en Direcció Financera al Centre d'Estudis Financers, Madrid. Doctor amb Excel·lent Cum Laude amb la tesi titulada 'Les cadenes hoteleres. Un model de creixement empresarial', proposada per a Premi Extraordinari de Doctorat. El reconeixement a aquesta tasca investigadora s'ha traduït en 4 sexennis (3 d'investigació i 1 de transferència) i l'obtenció de 6 premis d'investigació, destacant el premi a l'article d'investigació en turisme atorgat per l'Associació d'Experts Científics en Turisme (AECIT) en dues ocasions.

Compta amb més d'un centenar de publicacions científiques, que inclouen nombrosos articles científics en revistes internacionals d'impacte, llibres, capítols de llibre i ponències presentades en congressos nacionals i internacionals, aconseguint publicar articles en revistes de prestigi com Tourism Management, International Journal of Hospitality Management, Expert System with Applications, Cornell Hospitality Quarterly, Journal Business Research, Tourism Economics, etc. Compta amb la publicació de 6 llibres, on destaquen 'The Growth Strategies of Hotel Chains' editat per Haworth a Nova York, EUA, el 2006, i posteriorment reeditat en xinès per a la seva difusió al país asiàtic per l'editorial Tourism Education Press a la Xina el 2007; i el llibre 'Cadenes hoteleres. Anàlisi del Top 10' editat per Ariel el 2002.

Ha participat en 14 projectes d'investigació científics competitives (a nivell europeu, nacional i autonòmic), i en l'elaboració del Diccionari Econòmic i Financer. Ha dirigit el Grup d'Investigació 'Direcció i Gestió d'Empreses i Destinacions Turístiques' registrat al catàleg de la UIB i ha dirigit 3 Tesis Doctorals. Actualment és membre del Consell Editorial de la Revista Internacional Tourism Economics, Sage Publishing (JCR Q1 i SJR primer decil) i ha format part de 50 Tribunals.

En l'àmbit de la gestió universitària, ha ocupat els càrrecs de Director de l'Escola Universitària de Turisme del Consell Insular d'Eivissa, com a centre adscrit a la UIB, durant els últims 10 anys; Director de l'Escola Universitària de Turisme Felipe Moreno; Secretari Acadèmic Fundador de l'Escola d'Hostaleria de les Illes Balears; i Secretari del Departament d'Economia de l'Empresa.

Docència

Horari de tutories

Hores de tutoria del professor
Data d'inici Data de fi Dia Hora d'inici Hora de fi Lloc
12/09/2023 28/07/2024 dimarts 11.00 12.00 DESPATX DE DIRECCIÓ. ED. ARXIDUC LLUIS SALVADOR. PREVIA SOLICITUD PER CORREU ELECTRONIC

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
20490 - Treball de Fi de Grau
  • Doble titulació: grau d'Administració d'Empreses i grau de Dret2018-19
20516 - Finances Empresarials
  • Doble titulació: grau d'Economia i grau de Turisme2019-20, 2020-21
  • Doble titulació: grau d'Economia i grau de Turisme (Pla 2015)2019-20
  • Grau de Turisme2018-19
20531 - Treball de Fi de Grau de Turisme
20534 - Direcció Financera de l'Empresa Turística
21222 - Treball de Fi de Grau d'Empresa
29930 - Gestió Fiancera de l'Empresa Hotelera
  • Grau de Direcció Hotelera (Centre ads. Hoteleria de les Illes Balears)2021-22, 2022-23
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta