Botar al contingut
Escolta

Dra. Raquel Herranz Bascones

Dra. Raquel Herranz Bascones
Professora titular d'universitat
Economia Financera i Comptabilitat
  • Despatx DB117Primer pisGaspar Melchor de Jovellanos

Currículum

Currículum breu

Raquel Herranz Bascones

Nascuda a Málaga. És professora Titular d'Universitat d'Economia Financera i Comptabilitat al Departament d'Economia de l'Empresa de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Llicenciada en Ciències Empresarials per la Universitat de Málaga (1984). Doctora en Economia i Empresa per la UIB (2003).

Durant l'exercici de la seva activitat professional fou responsable dels departaments d'administració o financer de diverses empreses.

S'incorporà a la UIB (1994) com a professora Titular d'Escola Universitària (1994-2007) i professora Titular d'Universitat (2008). Ha estat Subdirectora de l'Escola Universitària de Turisme de la UIB (2000-2007) i Vicerectora d'Infraestructures i Campus de la UIB (2007-2013).

Experiència docent en estudis de diplomatura, llicenciatura, grau i postgrau a l'àmbit de la comptabilitat de l'empresa i de les entitats sense ànim de lucre, amb la publicació com a coautora de diversos llibres d'edició nacional en temàtiques com la Comptabilitat Financera, el Model Comptable Bàsic, el Pla General de Comptabilitat, la Comptabilitat d'Entitats sense Ànim de Lucre, o la Comptabilitat de l'Empresa Turística.

Investigadora especialitzada als aspectes comptables i econòmics de les organitzacions no governamentals, entitats sense ànim de lucre i entitats d'economia social o solidària, amb la publicació com a autora de dos llibres d'edicions nacional i local, així com diversos articles en revistes, capítols de llibre i comunicacions a congressos nacionals i internacionals. Premi d'investigació de la Direcció General de Cooperació de la Conselleria de Presidència i Esports del Govern de les Illes Balears (2005).

Membre de la Comisión de entidades sin fines lucrativos de la Asociación Española de Contabilidad y Administración de Empresas (AECA).

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb la professora per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on on la va impartir
10710 - Treball de Fi de Màster
20490 - Treball de Fi de Grau
  • Doble titulació: grau d'Administració d'Empreses i grau de Dret2019-20
20511 - Comptabilitat Financera I
20531 - Treball de Fi de Grau de Turisme
21200 - Comptabilitat Financera I
21222 - Treball de Fi de Grau d'Empresa
22505 - Comptabilitat
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB
Google+ UIB