Botar al contingut
Escoltar
 

Dra. Raquel Herranz Bascones

personal.uib.cat/raquel.herranz
Dra. Raquel Herranz Bascones
Professora titular d'universitat
Economia Financera i Comptabilitat

Dra. Raquel Herranz Bascones

personal.uib.cat/raquel.herranz

Currículum

Currículum breu

Raquel Herranz Bascones

Nascuda a Málaga. És professora Titular d'Universitat d'Economia Financera i Comptabilitat al Departament d'Economia de l'Empresa de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Llicenciada en Ciències Empresarials per la Universitat de Málaga (1984). Doctora en Economia i Empresa per la UIB (2003).

Durant l'exercici de la seva activitat professional fou responsable dels departaments d'administració o financer de diverses empreses.

S'incorporà a la UIB (1994) com a professora Titular d'Escola Universitària (1994-2007) i professora Titular d'Universitat (2008). Ha estat Subdirectora de l'Escola Universitària de Turisme de la UIB (2000-2007) i Vicerectora d'Infraestructures i Campus de la UIB (2007-2013).

Experiència docent en estudis de diplomatura, llicenciatura, grau i postgrau a l'àmbit de la comptabilitat de l'empresa i de les entitats sense ànim de lucre, amb la publicació com a coautora de diversos llibres d'edició nacional en temàtiques com la Comptabilitat Financera, el Model Comptable Bàsic, el Pla General de Comptabilitat, la Comptabilitat d'Entitats sense Ànim de Lucre, o la Comptabilitat de l'Empresa Turística.

Investigadora especialitzada als aspectes comptables i econòmics de les organitzacions no governamentals, entitats sense ànim de lucre i entitats d'economia social o solidària, amb la publicació com a autora de dos llibres d'edicions nacional i local, així com diversos articles en revistes, capítols de llibre i comunicacions a congressos nacionals i internacionals. Premi d'investigació de la Direcció General de Cooperació de la Conselleria de Presidència i Esports del Govern de les Illes Balears (2005).

Membre de la Comisión de entidades sin fines lucrativos de la Asociación Española de Contabilidad y Administración de Empresas (AECA).

Docència

Horari de tutories

Hores de tutoria del professor
Data d'inici Data de fi Dia Hora d'inici Hora de fi Lloc
09/09/2019 31/07/2020 dijous 12.00 13.00 DB-117-Jovellanos

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Estudi on la va impartir
10710 - Treball de Fi de Màster
20511 - Comptabilitat Financera I
20531 - Treball de Fi de Grau de Turisme
21200 - Comptabilitat Financera I
21222 - Treball de Fi de Grau d'Empresa
22505 - Comptabilitat

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Comptabilitat i gestió mediambiental i social (ONGs) Membre
Google+ UIB