Botar al contingut
Escolta

Marta Escoda Trobat

Marta Escoda Trobat
Professora associada

Currículum

Currículum resumit

Professora associada de la UIB des del 2004. Ha format part dels Dep. de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació, Dep. de Pedagogia i Didàctica Específica i al Centre d'Estudis de Postgrau. Ha impartit les assignatures: Habilitats Socials (Psicopedagogia); Inadaptació Social (Mestres d'Educació Especial i Psicopedagogia),  Intervenció social en delinqüència (Treball Social), Interacció i Convivència Escolar (Màster de Formació del Professorat) i Elaboració de Plans de Convivència i Resolució de Conflictes a l’àmbit juvenil (Postgraus gestionats pel grup d’investigació GIFES).

Llicenciada en Ciències de l'Educació per la UIB i postgraus en mediació per la UOC i la UNED. Investiga i treballa aspectes relacionats amb la convivència des del 1999, ha publicat diversos articles a llibres i comunicacions a congressos i ha treballat o estat formadora en diferents entitats sobre aquestes temàtiques.

La seva trajectòria professional l'ha desenvolupada al Centre Socioeducatiu Es Pinaret des del 1998 al 2010 on hi va treballar com educadora social i pedagoga.

Del 2005 al 2007 va elaborar el programa de prevenció de l’assetjament escolar “Xerram?” que fou aplicat a 20 instituts de secundària de les Illes Balears i subvencionat per l’Observatori de Convivència de les Illes Balears.

El 2011 coordinà el programa escolar PISE “Alter” des de la Conselleria d’Afers Socials i Immigració.

Des de setembre de 2011, és funcionària de carrera de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats amb funcions d’orientadora havent treballat a l’IES Felanitx, IES Mossèn Alcover i a l'EOEP Manacor.

Des del 2015 fins a dia d'avui és directora de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar de la Conselleria d'Educació i Universitat. 

 

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb la professora per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on on la va impartir
10694 - Interacció i Convivència a l'Aula
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB
Google+ UIB