Botar al contingut
Escolta

Miguel Ángel Tirado Ramos

Miguel Ángel Tirado Ramos
Professor associat

Currículum

Currículum breu

És Doctor per la UIB (Programa Investigació i innovació en Educació) i Llicenciat en Educació Física per l'INEFC de Barcelona (UB), Master en Informàtica Educativa (UNED) i Expert Universitari en Content and Language Integrated Learning (UIB).

Actualment, fa feina d'Inspector d'Educació (Funcionari de Carrera) per a la Conselleria d'Educació i Universitat. Va ser director de l'IES Santa Margalida durant quatre anys, i cap d'estudis en el mateix centre durant 7 anys, on també va ser professor d'Educació Física.

Ha estat professor en ESO, Batxillerat, Formació Professional, Ensenyaments de Règim Especial i Universitat. Forma part de l'equip docent del Curs de Desenvolupament de la Funció Directiva adreçat a futurs directors i directores de centres docents, i ha realitzat (i realitza) formació a professorat en l'àmbit de la programació, l'avaluació i la innovació.

Va ser guardonat en la tercera convocatòria dels Premis a Experiències Educatives Innovadores convocats pel Govern de les Illes Balears l'any 2011, així com en dues edicions dels premis de recerca convocats per la UIB per a alumnes de segon de Batxillerat en qualitat de professor responsable dels treballs de recerca premiats.

Les publicacions giren entorn de la promoció de valors i actituds a través de l'educació física i l'esport, així com al voltant d'enfocaments metodològics innovadors sobre diferents continguts d'aquesta àrea. Es autor del llibre Escuelas que enseñan. El conocimiento sí importa (Editorial Círculo Rojo).

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Direcció de tesis

Director de tesis l'any acadèmic 2022-23 als programes de doctorat següents:

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on on la va impartir
10704 - Treball de Fi de Màster
  • Màster Universitari en Formació del Professorat2019-20
10845 - Didàctica Específica. Disseny i Desenvolupament Curricular a l'Àrea d'Educació Física i Esportiva
10847 - Didàctica Específica. Avaluació a l'Àrea d'Educació Física i Esportiva
  • Màster Universitari en Formació del Professorat2021-22
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB