Botar al contingut
Obert el termini de la convocatòria ordinària d'admissió general a grau
Del 3 de juny a les 9.30 h al 3 de juliol a les 21 hores

Bartomeu Ramon Llull Estarellas

  • Despatx BF10 / Associats CHTAprimer pisRamon Llull

Currículum

Currículum breu

Especialitzat en arqueometal·lúrgia, concretament en estudis de composició elemental, metal·lografia, isòtops de plom i mineria prehistòrica. Ha realitzat nombrosos estudis de metalls arqueològics de jaciments de les Illes Balears, publicant articles a revistes i actes de congressos com a autor i coautor.

Codirector de diversos projectes d'investigació relacionats amb la mineria prehistòrica i la caracterització de dipòsits minerals de Menorca i Mallorca des de l'any 2009, dels que destaquen les intervencions arqueològiques en el jaciment de sa Mitja Lluna (Maó, Menorca). Membre del Grup d'Investigació de Cultura Material i gestió del Patrimoni Arqueològic ARQUEOUIB (Universitat de les Illes Balears).

Ha impartit docència a l'assignatura 20224-Arqueologia Prehistòrica durant el curs 2019-20, des del curs 2015-2016 fins a l'actualitat imparteix l'assignatura 20205-Prehistòria I, ambdues de la llicenciatura d'Història de la Universitat de les Illes Balears.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2023-24

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
20205 - Prehistòria I
20224 - Arqueologia Prehistòrica

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
ArqueoUIB Membre
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta