Botar al contingut
Escoltar
 

Ángel Luis Del Barco Del Barco

Ángel Luis Del Barco Del Barco
Professor associat

Ángel Luis Del Barco Del Barco

Currículum

Curriculum Breu

Ángel Luis del Barco és professor d'ensenyament secundari amb 24 anys d'experiència. Ha treballat a diferents IES de les Illes Balears, com IES Santa Maria d'Eivissa, IES Can Peu Blanc a Sa Pobla, IES Felanitx, IES S'Arenal a Llucmajor, i actualment és professor del departament de Filosofia a l'IES Ses Estacions a Palma; ha ocupat diversos càrrecs, Cap de departament de Filosofia, Cap de departament d'Activitats extraescolars; actualment és l'encarregat de la pàgina web de l'IES Ses Estacions i pertany a l'equip d'igualtat del projecte de Coeducació del mateix institut. 

Té més de 800 hores de formació com a professor de secundària entre les hores destinades a formar-se com professor, i les hores destinades a formar-se específicament com a professor de filosofia. Igualment té més de 50 hores com formador de professors, especialment al camp de les noves tecnologies a l'aula de secundària.

És professor del Màster de Formació del Professorat a l'assignatura d'Avaluació a l'àrea de Filosofia des del començament del MFP.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2019-20

Assignatures on el professor imparteix docència
Assignatura Pla/campus on la imparteix
10872 - Didàctica Específica. Avaluació a l'Àrea de Filosofia

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Estudi on la va impartir
10872 - Didàctica Específica. Avaluació a l'Àrea de Filosofia
Google+ UIB