Botar al contingut
Obert el termini d'admissió per canvi de seu
Del 13 de maig a les 9.30 h al 31 de maig a les 23.59 h de 2024

Margalida Pons Amengual

Currículum

Currículum breu

Margalida Pons Amengual és llicenciada en Economia (UIB), titulada professional de Música -especialitat piano- (Conservatori Professional de música i dansa de Mallorca) i experta universitària en AICLE -CLIL- (UIB).

Des del 1999 ha desenvolupat la seva tasca docent com a professora a ESO, Batxillerat, Formació professional, Ensenyaments de règim especial i Universitat, on ha impartit docència en les àrees d'Economia, Investigació, Música i Anglès, entre d'altres. Durant més de deu anys ha impartit classes de música en anglès.

Ha estat formadora de professorat de Secundària (didàctica específica en les àrees de música i educació física i interdisciplinarietat, -Conselleria d'Educació, Cultura i Universitat-), tutora d'alumnes del màster de Formació del Professorat i tutora de TFM. Ha exercit tasques de coordinació i ocupat càrrecs directius (secretària de l'IES Can Peu Blanc) entre els cursos 2013 i 2020.

Actualment és professora d'ensenyament secundari (ESO i Batxillerat) a l'IES Joan Maria Thomàs i professora en el màster de Formació del Professorat (UIB). El seu àmbit d'estudi se centra en la millora de la qualitat i l'èxit educatius.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb la professora per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
10703 - Pràctiques en Centres Docents o en Empreses
  • Màster Universitari en Formació del Professorat2022-23
10983 - Didàctica Específica: Avaluació de l'Àrea de Música
11816 - Complement de l'Especialitat d'Economia 1: el Contingut Científic de les Matèries Pròpies de l'Especialitat
  • Màster Universitari en Formació del Professorat2022-23
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta