Botar al contingut
 

Maria Isabel Salas Sánchez

personal.uib.cat/mi.salas
Maria Isabel Salas Sánchez
Professora associada
Educació Física i Esportiva

Maria Isabel Salas Sánchez

personal.uib.cat/mi.salas

Currículum

Currículum breu

  • Diplomada en magisteri d'Educació Física (1999) per la UIB, llicenciada en Psicopedagogia (2013) per la UOC. Habilitacions en Educació Primària, Educació Física, Pedagogia Terapèutica i Orientació Educativa.
  • Es dedica a la docència des de fa més de vint anys. És funcionària del cos de mestres amb l'especialitat d'Educació Física (2003) i funcionària en el cos de secundària (20018) amb l'especialitat d'Orientació Educativa. Té experiència docent en educació infantil i primària i en educació en persones adultes. Des del curs 2017 pertany a l'equip de professorat preparador d'opositors al cos de mestres de l'STEI. Actualment ocupa plaça com a orientadora educativa al EOEP Palma 1 i és professora associada de la UIB en el Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques.
  • És col·laboradora al Grup d'Investigació en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (GICAFE) i alumna de doctorat per la UIB amb la publicació de diferents articles des del departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques.

Docència

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2018-19

Assignatures on el professor imparteix docència
Assignatura Pla/campus on la imparteix
22121 - Educació Física i Hàbits Saludables
22166 - Pràctiques de Menció: Educació Física

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Ciències de l'activitat física i l'esport (GICAFE) Col·laboradora
Google+ UIB