Botar al contingut
Escolta

Dr. Francesc Vicens Vidal

Dr. Francesc Vicens Vidal
Professor ajudant doctor
Didàctica de l'Expressió Musical
  • Despatx A-119primer pisGuillem Cifre de Colonya

Currículum

Currículum breu

Doctor en Musicologia i llicenciat en Història i Ciències de la Música (UAB) i Història de l'Art (UIB). Va completar la seva formació doctoral a les universitats de Bologna i Siena, i com a docent ha participat del programa Visiting Schoolar a la universitat de la ciutat de Nova York (CUNY).   

Des de l'any 2003 es dedica a la formació universitària de mestres de música. Des d'aleshores participa activament en diversos projectes de recerca I+D en diverses universitats públiques d'arreu dels Països Catalans. 

Actualment conta amb una vintena de monografies i una trentena d'articles d'investigació publicats en revistes especialitzades sobre pedagogia musical, etnografia de la música i cultura de masses. Entre les seves publicacions destaquen les dedicades al Cant de la Sibil·la que han servit per donar suport a la candidatura al Llistat de Béns Immaterials de la UNESCO.

Paral·lelament a la seva tasca docent i investigadora ha desenvolupament distints projectes artístics com a pianista i compositor. És autor de diverses cantates per cor i petita orquestra (Irene i la terra adormida (2018) amb textos de Lucia Pietrelli o Ramon Llull a la recerca de la Veritat (2016) amb textos de Sebastià Sansó) i dels projectes escènics Joan Mascaró: música i paraula (2019) o Les aventures del submarí groc (2020). 

Durant els últims anys ha obtingut l'acreditació en distintes figures universitàries i ha estat guardonat amb els premis Ciutat de Palma i els 31 de Desembre (en les categories d'investigació).  

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
20280 - Història de la Música
22004 - Fonaments de l'Educació Musical: Vocal, Auditiva i Rítmica
22018 - La Representació Escènica en l'Escola Infantil
22029 - Projectes Artístics en la Primera Infància
22030 - Pràcticum II (3-6)
22126 - Pràctiques I d'Educació Primària
22129 - Pràctiques II d'Educació Primària
22132 - Treball de Fi de Grau d'Educació Primària
  • Grau d'Educació Primària2022-23
22155 - Formació Musical
22167 - Pràctiques de Menció: Educació Musical i Artística
  • Grau d'Educació Primària2022-23
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB