Botar al contingut
Escolta

Isaac Moll Riquelme

Isaac Moll Riquelme
Professor associat
DidÓctica i Organitzaciˇ Escolar

CurrÝculum

CurrÝculum breu

Isaac Moll Riquelme Ús doctorand a la Universitat de les Illes Balears, mÓster en educaciˇ inclusiva, llicenciat en psicopedagogia i diplomat en magisteri. ╔s professor associat del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educaciˇ de la UIB, impartint docŔncia al Grau d'Educaciˇ PrimÓria a la Seu UniversitÓria de Menorca.

╔s funcionari de carrera del cos de mestres, professiˇ que ha exercit en diferents centres d'educaciˇ infantil i primÓria i que continua desenvolupant en l'actualitat. En la seva traject˛ria professional ha estat tutor de grups de primÓria, mestre de suport, coordinador d'equip de suport, coordinador de formaciˇ i coordinador pedag˛gic.

╔s membre del Grup de Recerca i Innovaciˇ en Educaciˇ Menorca (GRIEM), en l'Ómbit de l'educaciˇ inclusiva.

Ha estat i Ús membre dels consells d'illa de diverses associacions educatives com el Moviment de Renovaciˇ Pedag˛gica de Menorca i el Moviment Menorca Edu21.

Publicacions:

Moll Riquelme, I., Bagur Pons, S., & Rossellˇ Ramon, M.R. (2022). Resilience: Conceptualization and Keys to Its Promotion in Educational Centers. Children, 9(8), 1-14. https://doi.org/10.3390/children9081183

DocŔncia

Horari de tutories

Cal concertar cita prŔvia amb el professor per a fer una tutoria

DocŔncia dels 5 anys anteriors

Assignatura Informaciˇ a l'estudi on la va impartir
22100 - Bases DidÓctiques i Disseny Curricular
22132 - Treball de Fi de Grau d'Educaciˇ PrimÓria
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB