Botar al contingut

Dr. Onofre Martorell Nadal

Dr. Onofre Martorell Nadal
Professor ajudant doctor
Matemàtica Aplicada
  • Despatx 183primer pisAnselm Turmeda

Currículum

Currículum breu

Graduat en Matemàtiques l'any 2016 per la Universitat de les Illes Balears (UIB) i Màster en Visió per Computador l'any 2017 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Havent gaudit d'una beca predoctoral FPI-CAIB, es va doctorar l'any 2022 a la UIB en el programa Tecnologies de l'Informació i la Comunicació. Actualment és ajudant doctor al Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB.

Forma part del grup de recerca Tractament i Anàlisi Matemàtic d'Imatges (TAMI) de la UIB. La seva investigació està emmarcada en les àrees de la visió per computador i el processament digital i anàlisi matemàtic d'imatges. Més concretament, investiga en la detecció d'estructures geomètriques en imatges i en el registre d'imatges preses amb diferent temps d'exposició. També ha visitat recentment el grup de Computer Vision a la Universitat de Siegen (Alemanya), on ha treballat en reconstrucció d'imatges de problemes inversos.

Actualment imparteix docència en les assignatures de Matemàtiques II - Càlcul del Grau d'Informàtica i Laboratori de Software i Problemes I del Grau de Matemàtiques. També ha impartit docència en l'assignatura Àlgebra Lineal II del Grau de Matemàtiques.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
20301 - Matemàtiques II - Càlcul
20311 - Àlgebra Lineal II
  • Doble titulació: grau de Matemàtiques i grau d'Enginyeria Telemàtica (Pla 2018)2021-22
  • Doble titulació: grau de Matemàtiques i grau d'Enginyeria Telemàtica (Pla 2020)2021-22
  • Grau de Matemàtiques2021-22
20573 - Laboratori de Software i Problemes I

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Tractament i Anàlisi Matemàtica d'Imatges (TAMI) Membre
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta