Botar al contingut

Aina Obrador Orell

Aina Obrador Orell
Professora associada
Teoria i Història de l'Educació

Currículum

Currículum breu

Formació acadèmica:

Diplomada en Treball Social per la Universitat de les Illes Balears. Màster en Intervenció socioeducativa amb famílies i menors i Grau d'Educació Social per la Universitat de les Illes Balears. Formació en Educació emocional, Mindfulness, Aprenentatge i Servei i Mediació intercultural, entre d'altres. 

Experiència laboral:

  • Actualitat: treballadora social en un centre d'educació secundària i coordinadora d'un projecte sociomusical i comunitari d'una barriada de Palma. 
  • Anteriorment he realitzat tasques de dinamització sociocultural, coordinació d'activitats extraescolars així com realització de tallers per a gent adulta. 

Altres:

  • Abril 2017: Participació en el programa Diàlegs intergeneracionals, organitzat pel grup GIFES de la Universitat de les Illes Balears.
  • Juny 2016: Membre de l'equip d'elaboració i execució del Projecte guanyador Trescabarris: Tresca Pere Garau 2016. Tres Serveis Culturals.
  • Octubre 2016 - Juny 2017: Alumna col·laboradora al Grup d'Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES) de la Universitat de les Illes Balears.
  • Agost 2014: Participació en el programa: A bridge of communication between young people and decision - maker, a Turquia. Universitat de les Illes Balears.

 

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb la professora per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
21925 - Treball Social en Xarxes i Sistemes Amplis
21931 - Treball de Fi de Grau de Treball Social
22203 - Sociologia de l'Educació
22214 - Pedagogia Social
22300 - Pedagogia Social i Comunitària
22314 - Formació i Inserció Sociolaboral
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta