Botar al contingut
Obert el termini de la convocatòria ordinària d'admissió general a grau
Del 3 de juny a les 9.30 h al 3 de juliol a les 21 hores

Dr. Italo Raúl Arbulú Villanueva

Dr. Italo Raúl Arbulú Villanueva
Professor contractat doctor
Economia Aplicada

Currículum

Currículum breu

Llicenciat en Economia per la Universidad del Pacífico (Perú) i Doctor en Economia del Turisme i Medi Ambient per la Universitat de les Illes Balears. Compte amb un Màster en Economia del Turisme i Medi Ambient (MTEE - UIB) i amb un Màster en Microfinances i Desenvolupament Social (CIFF - Universitat d'Alcalá de Henares).

Experiència professional a les àrees d'anàlisi econòmica, polítiques públiques, així com a l'avaluació econòmica de projectes, especialment als temes relacionats amb millora de competitivitat i desenvolupament sostenible.

Ha realitzat nombrosos estudis de factibilitat de projectes d'inversió en diversos sectors de l'economia tant a nivell públic com privat al Perú, així com en temes d'Aliances Público-Privades i Obres per Impostos a les diferents regions d'aquest país.

Entre els èxits professionals més destacats es troba la seva tasca consultor per al Despatx Ministerial al Ministeri d'Agricultura i Reg (MINAGRI) del Perú en matèria d'Associacions Público-Privades (APP) i com a Director Nacional del Programa de Desarrollo Economico Sostenible y Gestión Estratégica de los Recursos Naturales - PRODERN (2017-2018).

Així mateix, s'ha exercit com a professor al Departament d'Economia de la Universitat del Pacífic (2014-2019) i actualment com a professor contractat doctor del Departament d'Economia Aplicada de la Universitat de les Illes Balears.

Compta amb publicacions a revistes del primer quartil (Q1) en matèria de sostenibilitat i competitivitat en destinacions turístiques.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
20500 - Introducció al Turisme
20531 - Treball de Fi de Grau de Turisme
  • Doble titulació: grau d'Administració d'Empreses i grau de Turisme2020-21
  • Grau de Turisme2020-21
20625 - Avaluació Econòmica de Projectes
29914 - Economia del Turisme i l'Hoteleria

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Competitivitat, medi ambient i turisme (COMET) Membre
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta