Botar al contingut

Alexandre Moragues Pascual

Alexandre Moragues Pascual
Capítol 6 ( Personal Investigador en Formació FPU MIN )

Currículum

Currículum breu

Graduat en Geografia, amb menció en ordenació del territori, (2022) per la Universitat de les Illes Balears, amb premi extraordinari de final d'estudis. Treball final de grau centrat en l'avaluació de la vulnerabilitat front al risc d'inundació dels espais urbans per sota del nivell de rasant, guardonat amb el Premi de la Facultat de Filosofia i Lletres al TFG de Geografia (2021/22) i Premi del Consell Social de la UIB al TFG que afavoreix la recerca sobre sostenibilitat ambiental (2021/22).
Màster Universitari en Tecnologies de la Informació Geogràfica: SIG i Teledetecció (2023) per la Univerisdad de Extremadura.

Investigador predoctoral amb contracte de Formació de Professorat Universitari-FPU- del Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports (FPU22/03944) al grup de recerca Medhycon i col·laborant amb l'Observatori de Riscos Naturals i Emergències de les Illes Balears- RiscBal.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
22036 - Coneixement del Medi Humà i la seva Didàctica
22126 - Pràctiques I d'Educació Primària
  • Grau d'Educació Primària2023-24
22129 - Pràctiques II d'Educació Primària
  • Grau d'Educació Primària2023-24
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta