Botar al contingut
Escoltar
 

Dra. Noemí Sanz Merino

personal.uib.cat/noemi.sanz
Dra. Noemí Sanz Merino
Professora contractada doctora interina
Lògica i Filosofia de la Ciència
 • Despatx BC16Planta primeraRamon Llull

  Dra. Noemí Sanz Merino

  personal.uib.cat/noemi.sanz

  Currículum

  Currículum breu

  Doctora per la Universitat d'Oviedo (2010), sóc personal docent i investigador en l'àrea de Lògica i Filosofia de la ciència del Departament de Filosofia i Treball Social de la Universitat de les Illes Balears. Fins 2014 he estat Investigadora Torres-Quevedo desenvolupant un projecte postdoctoral co-finançat per Ministeri d'economia i competitivitat.

  Amb anterioritat vaig ser becària predoctoral (2003-2007) i professora associada (2008-2009) en la Universitat d'Oviedo i, des de 2010, he estat professora col·laboradora en diverses iniciatives de formació de postgrau i capacitació de docents per al Centre d'Alts Estudis Universitaris de l'Organització d'Estats Iberoamericans per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (OEI). En l'actualitat també realitzo treballs com a consultora experta per la Universitat Internacional Valenciana.

  Llicenciada en Filosofia (2002), tinc un Màster universitari en Estudis Socials de la ciència i Comunicació social de la ciència i la tecnologia (2008) i sóc Especialista Universitària en Estudis Socials de la Ciència i Innovació Tecnològica (2004).

  A més, he realitzat estades d'investigació en el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC-Madrid) ia la Universitat de Groningen (Països Baixos), i des de 2003 he estat participant, com a part de l'equip investigador, en projectes I+D obtinguts en concurrència competitiva, nacionals i europeus.

  He publicat diversos capítols de llibres i articles, i presentat nombrosos treballs en congressos nacionals i internacionals especialitzats en els àmbits del meu interès acadèmic i experiència investigadora. Aquests s'emmarquen principalment dins dels estudis socials de la ciència i la tecnologia, els enfocaments epistemològic i lògic per les pràctiques i discursos tecnocientífics, així com la seva relació amb les polítiques científiques públiques de promoció i regulació.

  Docència

  Horari de tutories

  Cal concertar cita prèvia amb la professora per a fer una tutoria

  Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2020-21

  Assignatures on el professor imparteix docència
  Assignatura Pla/campus on la imparteix
  20907 - Lògica I
  20915 - Lògica II
  20901 - Metodologia i Argumentació Lògica
  20929 - Treball de Fi de Grau de Filosofia
  11410 - Metodologies d'Estudi de la Filosofia

  Docència dels 5 anys anteriors

  Assignatura Estudi on la va impartir
  20901 - Metodologia i Argumentació Lògica
  20907 - Lògica I
  20915 - Lògica II
  20929 - Treball de Fi de Grau de Filosofia

  Recerca

  Grups de recerca

  Grup Tipus de participació
  Anàlisi filosòfica i coneixement científic Membre
  Google+ UIB