Botar al contingut
Escolta

Dr. Antoni Riera Font

  • Despatx DB231Segon pisGaspar Melchor de Jovellanos

Currículum

Currículum breu

Antoni Riera Font (Santa Margalida, 1969) és Catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat de les Illes Balears (UIB), centre pel qual es va doctorar (1998) i al que s'adscriu en qualitat de docent i investigador des de l'any 1992.

Impulsor del Grup de recerca en Anàlisi dels Impactes del Turisme (AEIT), la seva recerca gira al voltant de l'economia ambiental
especialment en tècniques de valoració econòmica recolzades en models d'elecció discreta
i l'economia regional
amb una menció especial al sistema turístic
. És autor de més de cinquanta articles publicats en revistes de reconegut prestigi internacional i director, entre d'altres obres, del Llibre blanc del turisme de les Illes Balears. Cap a una nova cultura turística.

Ha desenvolupat bona part de la seva trajectòria acadèmica des de la direcció del Centre de Recerca Econòmica (CRE, UIB · Sa Nostra), institut de recerca propi de la UIB, on dirigí diverses publicacions com l'Informe econòmic i social de les Illes Balears i Conjuntura, entre d'altres, com també múltiples projectes i contractes d'investigació finançats amb fons europeus, estatals i autonòmics.

Així mateix, ha estat distingit amb diversos guardons entre els quals destaquen el VII Premi Catalunya d'Economia de la Societat Catalana d'Economia, el V Premi de Medi Ambient del Consell Insular de Mallorca, el Reconeixement de Mèrits de l'Escola Municipal de Mallorquí de Manacor o, en el seu moment, el Premi Extraordinari de Doctorat.

Des de la vessant docent ha impulsat diversos programes de formació superior com el 'Màster en Gestió Empresarial: Qualitat i Medi Ambient', adscrit a la Càtedra UNESCO/Sa Nostra per a la gestió empresarial i el medi ambient que també dirigí, i el Màster-doctorat Internacional en Economia del Turisme i del Medi Ambient.

Actualment dirigeix el Programa de doctorat en Economia Aplicada de la UIB, assessora la Fundació Impulsa Balears i és membre de diverses associacions professionals.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Direcció de tesis

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on on la va impartir
11487 - Sostenibilitat Turística
11508 - Treball de Fi de Màster
  • Màster Universitari en Economia del Turisme: Monitoratge i Avaluació2015-16
20531 - Treball de Fi de Grau de Turisme
20620 - Economia Ambiental
20629 - Treball de Fi de Grau d'Economia
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB
Google+ UIB