Botar al contingut
Escoltar
 

Dr. Carlos Juiz García

personal.uib.cat/cjuiz
Dr. Carlos Juiz García
Catedràtic d'universitat
Arquitectura i Tecnologia de Computadors
 • Despatx 235Segon pisAnselm Turmeda

  Dr. Carlos Juiz García

  personal.uib.cat/cjuiz

  Currículum

  Currículum breu

  Catedràtic d'Universitat, Carlos Juiz és diplomat, llicenciat i doctor en Informàtica de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Espanya. Té un postgrau en Gestió de l'Ofimàtica de la Universitat Politècnica de Madrid, Espanya. Abans d'unir-se al Departament d'Informàtica de la UIB, va tenir diversos càrrecs relacionats amb la indústria dels sistemes informàtics. A partir de 1990 va ser Analista de Sistemes en Xerox, deixant a aquesta posició com a analista sènior en 1999. Va ser investigador visitant en el Departament de Ciències de la Computació i Informàtica de Negocis de la Universitat de Viena, el 2003, i professor visitant Associat a el departament d'Informàtica Biomèdica, el 2011, a la Universitat de Stanford. Carlos Juiz és l'investigador principal al grup de recerca ACSIC (http://acsic.uib.es) i el seu interès en la investigació se centra principalment en enginyeria de rendiment, Green IT i govern de les TI.
  Ha participat en diversos projectes d'investigació regional, nacional, europea i internacional, incloent-hi els projectes de cooperació, principalment amb universitats de Paraguai, Albania, Tunísia, Marroc i Equador. Ha participat en més de 450 congressos internacionals, tallers i congressos com a revisor, president de la sessió, president de comité de programa i sobre tot com a membre del comitè de programa o del comitè científic. És coautor de més de 200 articles internacionals (incloent revistes, crítiques publicades, revisions, actes de congressos i capítols de llibres) i dos llibres de text universitaris. Carlos Juiz ha impartit uns 50 seminaris internacionals i convidat a conferències en nombroses universitats prestigioses del món.
  Carlos Juiz és membre sènior de l'IEEE i també sènior de l'ACM. També és expert convidat de la Unió Internacional de Comunicacions (ITU) i Advocat Acadèmic de ISACA. Ha estat també nomenat membre del Comitè de domini sobre el Cloud Computing de IFIP fins 2017.
  Va ser subdirector de l'Escola Politècnica Superior (2004-2005) i director de l'Oficina de Planificació i Prospectiva de la Universitat de les Illes Balears (2005-2007). Va ser delegat del Rectorat per a les Noves Tecnologies (2007-2011) i Vicerector de Tecnologies de la Informació (2011-2013) a la UIB. Carlos Juiz va ser el director de la Càtedra de Telefónica a la UIB (2012-2014). Actualment és un dels vicepresidents executius del clúster TURISTEC i també membre de la junta directiva del clúster Balears.t. Carlos Juiz és el coordinador del grup de treball de Govern de TI a AENOR, l'entitat espanyola en ISO i coeditor de l'estàndard ISO/IEC 38503.

  Docència

  Horari de tutories

  Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

  Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2020-21

  Assignatures on el professor imparteix docència
  Assignatura Informació a l'estudi on l'imparteix
  21719 - Avaluació del Comportament de Sistemes Informàtics
  21757 - Gestió de Sistemes i Instal·lacions Informàtiques
  21761 - Govern de les TIC
  11751 - Gestió de la Investigació i la Innovació

  Docència dels 5 anys anteriors

  Assignatura Informació a l'estudi on on la va impartir
  11537 - Direcció Estratègica de Sistemes i Tecnologies
  11571 - Treball de Fi de Màster
  • Màster Universitari d'Enginyeria Informàtica2015-16
  11751 - Gestió de la Investigació i la Innovació
  • Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents2019-20
  21719 - Avaluació del Comportament de Sistemes Informàtics
  21725 - Treball de Fi de Grau d'Enginyeria Informàtica
  • Grau d'Enginyeria Informàtica2015-16
  21740 - Administració de Sistemes Informàtics
  • Grau d'Enginyeria Informàtica2016-17
  21757 - Gestió de Sistemes i Instal·lacions Informàtiques
  21761 - Govern de les TIC

  Recerca

  Grups de recerca

  Grup Tipus de participació
  Arquitectura i comportament de sistemes informàtics i de comunicacions (ACSIC) Investigador principal
  Google+ UIB