Botar al contingut

Dra. Isabel María Aguiló Pons

Dra. Isabel María Aguiló Pons
Professora titular d'universitat
Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial
  • Despatx 116primer pisAnselm Turmeda

Currículum

Currículum breu

Llicenciada (1981) en Ciències (Secció Matemàtiques) per la Universitat Autònoma de Barcelona, i Doctora en Informàtica (2001) per la Universitat de les lles Balears.

Des de 1984 fins a 1985 va treballar en el Centre de Càlcul de la Universitat d'Alcala d'Henares. Des de el novembre 1985 forma part del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitat de les Illes Balears, i des de 2008 és Professor Titular d'Universitat. Durant aquest període ha impartit docència de nombroses assignatures i també de cursos de doctorat i Màsters.

Ha escrit tres llibres dins la col.lecció materials didàctics de la UIB, el darrer té com a títol 'Mètodes Matemàtics en Dinàmica Econòmica'.

Forma part del grup de recerca SCOPIA, dedicat principalment a la recerca sobre lògica borrosa i fusió de la informació. Ha publicat diversos articles en revistes indexades en el JCR i ha participat en nombroses comunicacions a congressos nacionals i internacionals, i ha estat coorganitzador de diferents congressos nacionals i internacionals.

El desembre de 2013 es va rebre el premi IFSA (International Fuzzy System Association) al millor article presentat en el congès EUROFUSE2013 amb el treball 'On distances derived from t-norms' (com a co-autora).

Curriculum breu

Llicenciada (1981) en Ciències (Secció Matemàtiques) per la Universitat Autònoma de Barcelona, i Doctora en Informàtica (2001) per la Universitat de les Illes Balears.

Des de 1984 fins a 1985 va treballar en el Centre de Càlcul de la Universitat d'Alcala d'Henares. Des de el novembre de 1985 forma part del Departamrent de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitrat de les Illes Balears, i des de 2008 és Professora Titular d'Universitat. Durant aquest període ha impartit docència de nombroses assignatures i també de cursos de doctrorat i Màsters. Ha escrit tres llibres dins la col.leció materials didàctics de la UIB.

Pel que fa a la trajectòria investigadora, és membre del grup de recerca LOBFI i treballa en lògiva borrosa i fusió de la informació, especialment en implicacions borroses i operadors lògics. Ha publicat més de 20 articles en revistes indexades en el JCR i ha participat en més de 30 comunicacions a congressos, la majoria internacionals.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb la professora per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
20301 - Matemàtiques II - Càlcul
20608 - Optimització

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Soft Computing, Processament d'Imatges i Agregació (SCOPIA) Membre
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta