Botar al contingut
Escoltar
 

Dra. Isabel María Aguiló Pons

personal.uib.cat/isabel.aguilo
Dra. Isabel María Aguiló Pons
Professora titular d'universitat
Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial
 • Despatx 116Primer pisAnselm Turmeda

  Dra. Isabel María Aguiló Pons

  personal.uib.cat/isabel.aguilo

  Currículum

  Currículum breu

  Llicenciada (1981) en Ciències (Secció Matemàtiques) per la Universitat Autònoma de Barcelona, i Doctora en Informàtica (2001) per la Universitat de les lles Balears.

  Des de 1984 fins a 1985 va treballar en el Centre de Càlcul de la Universitat d'Alcala d'Henares. Des de el novembre 1985 forma part del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitat de les Illes Balears, i des de 2008 és Professor Titular d'Universitat. Durant aquest període ha impartit docència de nombroses assignatures i també de cursos de doctorat i Màsters.

  Ha escrit tres llibres dins la col.lecció materials didàctics de la UIB, el darrer té com a títol 'Mètodes Matemàtics en Dinàmica Econòmica'.

  Forma part del grup de recerca SCOPIA, dedicat principalment a la recerca sobre lògica borrosa i fusió de la informació. Ha publicat diversos articles en revistes indexades en el JCR i ha participat en nombroses comunicacions a congressos nacionals i internacionals, i ha estat coorganitzador de diferents congressos nacionals i internacionals.

  El desembre de 2013 es va rebre el premi IFSA (International Fuzzy System Association) al millor article presentat en el congès EUROFUSE2013 amb el treball 'On distances derived from t-norms' (com a co-autora).

  Curriculum breu

  Llicenciada (1981) en Ciències (Secció Matemàtiques) per la Universitat Autònoma de Barcelona, i Doctora en Informàtica (2001) per la Universitat de les Illes Balears.

  Des de 1984 fins a 1985 va treballar en el Centre de Càlcul de la Universitat d'Alcala d'Henares. Des de el novembre de 1985 forma part del Departamrent de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitrat de les Illes Balears, i des de 2008 és Professora Titular d'Universitat. Durant aquest període ha impartit docència de nombroses assignatures i també de cursos de doctrorat i Màsters. Ha escrit tres llibres dins la col.leció materials didàctics de la UIB.

  Pel que fa a la trajectòria investigadora, és membre del grup de recerca LOBFI i treballa en lògiva borrosa i fusió de la informació, especialment en implicacions borroses i operadors lògics. Ha publicat més de 20 articles en revistes indexades en el JCR i ha participat en més de 30 comunicacions a congressos, la majoria internacionals.

  Docència

  Horari de tutories

  Cal concertar cita prèvia amb la professora per a fer una tutoria

  Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2020-21

  Assignatures on el professor imparteix docència
  Assignatura Informació a l'estudi on l'imparteix
  20301 - Matemàtiques II - Càlcul
  20608 - Optimització

  Docència dels 5 anys anteriors

  Assignatura Informació a l'estudi on on la va impartir
  20301 - Matemàtiques II - Càlcul
  20608 - Optimització

  Recerca

  Grups de recerca

  Grup Tipus de participació
  Soft Computing, Processament d'Imatges i Agregació (SCOPIA) Membre
  Google+ UIB