Botar al contingut
Escoltar
 

Dra. Isabel María Aguiló Pons

personal.uib.cat/isabel.aguilo
Dra. Isabel María Aguiló Pons
Professora titular d'universitat
Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial

Dra. Isabel María Aguiló Pons

personal.uib.cat/isabel.aguilo

Currículum

Currículum breu

Llicenciada (1981) en Ciències (Secció Matemàtiques) per la Universitat Autònoma de Barcelona, i Doctora en Informàtica (2001) per la Universitat de les lles Balears.

Des de 1984 fins a 1985 va treballar en el Centre de Càlcul de la Universitat d'Alcala d'Henares. Des de el novembre 1985 forma part del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitat de les Illes Balears, i des de 2008 és Professor Titular d'Universitat. Durant aquest període ha impartit docència de nombroses assignatures i també de cursos de doctorat i Màsters.

Ha escrit tres llibres dins la col.lecció materials didàctics de la UIB, el darrer té com a títol 'Mètodes Matemàtics en Dinàmica Econòmica'.

Forma part del grup de recerca SCOPIA, dedicat principalment a la recerca sobre lògica borrosa i fusió de la informació. Ha publicat diversos articles en revistes indexades en el JCR i ha participat en nombroses comunicacions a congressos nacionals i internacionals, i ha estat coorganitzador de diferents congressos nacionals i internacionals.

El desembre de 2013 es va rebre el premi IFSA (International Fuzzy System Association) al millor article presentat en el congès EUROFUSE2013 amb el treball 'On distances derived from t-norms' (com a co-autora).

Curriculum breu

Llicenciada (1981) en Ciències (Secció Matemàtiques) per la Universitat Autònoma de Barcelona, i Doctora en Informàtica (2001) per la Universitat de les Illes Balears.

Des de 1984 fins a 1985 va treballar en el Centre de Càlcul de la Universitat d'Alcala d'Henares. Des de el novembre de 1985 forma part del Departamrent de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitrat de les Illes Balears, i des de 2008 és Professora Titular d'Universitat. Durant aquest període ha impartit docència de nombroses assignatures i també de cursos de doctrorat i Màsters. Ha escrit tres llibres dins la col.leció materials didàctics de la UIB.

Pel que fa a la trajectòria investigadora, és membre del grup de recerca LOBFI i treballa en lògiva borrosa i fusió de la informació, especialment en implicacions borroses i operadors lògics. Ha publicat més de 20 articles en revistes indexades en el JCR i ha participat en més de 30 comunicacions a congressos, la majoria internacionals.

Docència

Horari de tutories

Hores de tutoria del professor
Data d'inici Data de fi Dia Hora d'inici Hora de fi Lloc
16/09/2019 25/07/2020 dimecres 10.00 11.30 Anselm Turmeda. Des`. 116

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2019-20

Assignatures on el professor imparteix docència
Assignatura Pla/campus on la imparteix
20301 - Matemàtiques II - Càlcul
20608 - Optimització

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Estudi on la va impartir
20301 - Matemàtiques II - Càlcul
20338 - Teoria de Control
20608 - Optimització

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Soft Computing, Processament d'Imatges i Agregació (SCOPIA) Membre
Google+ UIB