Botar al contingut
Escolta

Joana Fornés Vives

Currículum

Currículum breu

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació: Secció Psicologia (premi extraordinari de grau). Doctora en Psicologia. Diplomada en Infermeria. Catedràtica d'Escola Universitària d'Infermeria Psiquiàtrica i Salut Mental.

Activitat docent en assignatures de grau i postgrau relacionades amb qualitat de vida, salut mental i psicopatologia. Sis quinquennis reconeguts.

Activitat de recerca reconeguda (CNEAI) centrada en personalitat i estrès, especialment estrès laboral, burnout i mobbing. Més d'un centenar de publicacions entre llibres, capítols de llibre i articles a revistes científiques. Participació com a ponent en nombrosos congressos nacionals i internacionals.

A l'àrea d'Infermeria ha dirigit la edició i és autora de diversos manuals sobre 'Infermeria de Salut Mental i Psiquiatria'.

A la Universitat de les Illes Balears ha exercit els càrrecs de sotsdirectora de l'Escola d'Infermeria (1994-1997), directora del Departament d'Infermeria (1997-1999) i directora del Màster Universitari d'Investigació en Salut i Qualitat de Vida (2013-2016).

Ha participat com a professora convidada en diverses universitats espanyoles i estrangeres.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb la professora per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
22701 - Ciències Psicosocials Aplicades a la Salut
22717 - Infermeria Psiquiàtrica i de Salut Mental
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB