Botar al contingut

Antonio Sola Venteo

Antonio Sola Venteo
Professor associat
Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial
Servei d'Infraestructures TIC
  • Despatx CTI 115entresòlAnselm Turmeda

Currículum

Currículum breu

Llicenciat en Ciències Físiques l'any 1989 per la Universitat de les Illes Balears i màster en Tecnologia de la Informació i les Comunicacions per la Universitat de les Illes Balears. Professor de la Universitat de les Illes Balears amb la categoria de Professor Associat d'Universitat. Instructor CCNA (Cisco Certified Networking Associate) i CCNP (Cisco Certified Networking Professional). Instructor Excellence Award concedit per Cisco Networking Academy l'any 2012.He impartit docència en diverses assignatures com Xarxes de Comunicacions II, Noves Tecnologies per al Sector Turístic, Gestió de xarxes telemàtiques, Comunicacions de Dades i Xarxes, Seguretat en Sistemes Informàtics, Laboratori de Tecnologies de Xarxes d'Ordinadors i Xarxes Avançades. Actualment desenvolupo les meves activitats professionals dins del programa SmartUIB.

La tasca d'investigació que duc a terme te com a eix les TICs i la seguretat dins l'entorn de les ciutats intel·ligents.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
21748 - Seguretat en Sistemes Informàtics
21754 - Seguretat en Xarxes i Serveis
21758 - Xarxes Avançades
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta