Botar al contingut
Escolta

Dra. Elisabeth Valle Valle

Dra. Elisabeth Valle Valle
Professora titular d'universitat
Economia Aplicada
  • Despatx DB258segon pisGaspar Melchor de Jovellanos

Currículum

Currículum breu

Nascuda a Palma de Mallorca (1976) Titular d'Universitat en el Departament d'Economia Aplicada de la Universitat de les Illes Balears des de 2019. Llicenciada en Economia en la Universitat de les Illes Balears (1998). Màster en Anàlisi Econòmica Aplicada en la Universitat Pompeu Fabra (2001). Doctora en Economia per la Universitat de les Illes Balears (2004). La Secretaria d'Estat de Comerç i Turisme va adjudicar la beca 'Turisme d'Espanya 2004' en la modalitat de Tesis Doctorals en curs de realització i Premi Internacional d'Estudis Turístics Gabriel Escarrer 2005.
L'experiència docent s'ha desenvolupat a la Universitat de les Illes Balears en els estudis de Diplomatura, Llicenciatura, Grau i Postgrau. Les últimes assignatures impartides són 'Entorn Econòmic' en el Grau d'Administració i Direcció d'Empreses, 'Estructura i Conjuntura' en el Grau d'Economia, 'Analysis of economic impacts' en el Màster in Economics of Tourism: Monitoring and Evaluation i 'Tourism policy and economic impact' en el Màster in Tourism Management and Planning.
Investigadora especialitzada en models input-output, matrius de comptabilitat social i models d'equilibri general amb publicacions tant a nivell nacional com internacional en Estadística Espanyola, Annals of Tourism Research en Español, Quaderns Aragonesos d'Economia, Estudis d'Economia Aplicada, Annals of Tourism Research, International Regional Science Review, Tourism Economics, Tourism Analysis, a més de capítols de llibres de les editorials NOVA Publisher, Springer-Verlag i Edward Elgar.
La recerca s'ha emmarcat en diversos projectes de recerca tant nacionals com autonòmics, tots ells obtinguts en convocatòries públiques i competitives, i, s'ha enriquit de diverses estades predoctorals i postdoctorals en el departament de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica de la Universitat Autònoma de Barcelona, en el departament de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica de la Universitat de Santiago de Compostel·la i en el 'Christel DeHan Tourism and Travel Research Institute' en la Universitat de Nottingham a Anglaterra.
Actualment és coordinadora del Grau d'Administració i Direcció d'Empreses de les seus de Menorca i Eivissa.

Docència

Horari de tutories

Hores de tutoria del professor
Data d'inici Data de fi Dia Hora d'inici Hora de fi Lloc
01/09/2023 31/07/2024 dimecres 11.00 12.00 DB258 /Jovellanos

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
11495 - Anàlisi d'Impactes Econòmics
20359 - Economia i Empresa
20490 - Treball de Fi de Grau
  • Doble titulació: grau d'Administració d'Empreses i grau de Dret (Pla 2013)2019-20, 2020-21
20531 - Treball de Fi de Grau de Turisme
  • Doble titulació: grau d'Administració d'Empreses i grau de Turisme2019-20
  • Grau de Turisme2019-20
20542 - Economia del Transport Aeri
20600 - Entorn Econòmic

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Anàlisi i modelització econòmica Membre

Especialitats

Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB