Botar al contingut
Escolta

Dr. Ramon Mas Sansķ

Dr. Ramon Mas Sansķ
Professor titular d'universitat
Cičncies de la Computaciķ i Intelˇligčncia Artificial
  • Despatx 143primer pisAnselm Turmeda
  • Despatx 05soterraniAntoni Maria Alcover i Sureda

Currículum

Currículum breu

Llicenciant en Informātica, per la Universitat Autōnoma de Barcelona (1988), va aconseguir la suficičncia Investigadora el setembre de 1994 amb la memōria de recerca titulada 'Some Aspects of the ComputerAnimation of Human Grasping and Reaching'. Va rebre el títol de Doctor en Informātica per la Universitat de les Illes Balears amb la tesi 'Balanį Control of Multiple-supported Articulated Systems for Computer Animation' el setembre de 1996 amb la qualificaciķ d'Excelˇlent "Cum Laude". Va obtenir la Menciķ de Doctor Europeu al setembre de 1997.
Va iniciar la seva carrera docent com a Professor Titular d'FP2 al Centre d'Estudis Politčcnics de Barcelona des de l'octubre de 1988 fins al febrer de 1989. Al marį de 1989 es va incorporar com a Professor Titular d'Escola Universitāria a la Universitat de les Illes Balears i des de l'any 2000 és Professor Titular d'Universitat en dedicaciķ a temps complet a la mateixa universitat.
Ha ocupat els cārrecs acadčmics de secretari del Departament de Cičncies Matemātiques i Informātica (1 any i 5 mesos), subdirector de l'Escola Politčcnica Superior (12 anys i 8 mesos), Coordinador de l'Ārea de Cičncies experimentals i tecnologies (1 any i 11 mesos) ) i actualment és Director del Māster Universitari en Sistemes Intelˇligents (des de l'any 2018) i Secretari de l'Escola de Doctorat (des de l'any 2019). Ha participat en les comissions acadčmiques per a la creaciķ dels plans destudi del Grau en Informātica, del Māster en Sistemes Intelˇligents i actualment forma part de la comissiķ acadčmica per a la redacciķ del pla destudis d'un Grau en Intelˇligčncia Artificial.

És especialista a l'ārea de grāfics i visiķ per ordinador i intelˇligčncia artificial. Recentment ha treballat als camps d'interfícies d'usuari i d'usabilitat i és membre del grup de recerca Unitat de Grāfics i Visiķ per Ordinador i IA, el qual pertany al catāleg de grups de recerca de la UIB adscrit a l'Ārea ANEP Cičncies de la computaciķ i la tecnologia informātica; incloent la Interacciķ Persona-Ordinador en una de les seves línies de recerca.

En aquestes ārees, ha participat en més de 20 projectes de recerca tant nacionals com europeus i ha dirigit una tesi doctoral i nombrosos treballs de final de grau i de māster. Té més de vint publicacions a revistes internacionals i llibres, i més de 50 contribucions i participacions en congressos tant d'āmbit nacional com internacional. Recentment colˇlabora amb investigadors del Departament d'Infermeria i Fisioterāpia de la UIB, amb qui s'ha creat un grup de treball multidisciplinar en el quč ja s'han publicat resultats en una revista indexada.

Docčncia

Horari de tutories

Cal concertar cita prčvia amb el professor per a fer una tutoria

Docčncia dels 5 anys anteriors

Assignatura Informaciķ a l'estudi on la va impartir
11659 - Aplicacions per a Xarxes Socials
11755 - Interacciķ Persona-Ordinador
11772 - Treball de Fi de Māster
21708 - Sistemes Operatius
21721 - Llenguatges de Programaciķ
21722 - Intelˇligčncia Artificial
22374 - Laboratori d'Informātica

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participaciķ
Unitat de Grāfics i Visiķ per Ordinador i IA (UGiVpOeIA) Membre
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB