Botar al contingut

Dr. Francisco José Perales López

Dr. Francisco José Perales López
Catedràtic d'universitat
Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial
  • Despatx 208segon pisAnselm Turmeda

Currículum

Currículum breu

Llicenciat en Ciències (Secció Informàtica) l'any 1986 per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctor en Informàtica l'any 1993 per la Universitat de les Illes Balears. Professor de la Universitat de les Illes Balears des de 1986 amb la categoria Titular d'Universitat. He impartit docència en diverses assignatures de area de programació, informàtica gràfica i visió per ordinador.
Soc director del grup d'investigació UGIVIA i membre del IUNICS (area neurociencies). La meva tasca d'investigació cobreix diversos tòpics, com la interacció home-màquina i la intel•ligència artificial i les seves aplicacions.

Curriculum Breve

Dr. Francisco J. Perales –  Licenciando en grado y Doctor en Informática por la UAB (1986) y la UIB(1993), es especialista en el área de gráficos y visión por ordenador y sus aplicaciones. Ha publicado mas de 130 trabajos de investigación en el campo de la visión por ordenador, interfaces de usuario y neurociencia.. Participa activamente en el desarrollo de proyectos nacionales y europeos de I+D en el campo de las interfaces multimodales y agentes inteligentes. Revisor de revistas internacionales está afiliado a las sociedades ACM-SIGGRAPH, IEEE, IAPR y EUROGRAPHICS. Es Senior member del IEEE y General Co-chair del AMDO (Articulated Motion and Deformable Objects) de la AERFAI/UIB que se organiza bianualmente. Es Diplomado en Estudios Avanzados en Medicina (DEA) y está desarrollando en la actualidad el doctorando en Neurociencias en el campo de la neurorehabilitación mediante BCI y neurofeeback.


Francisco J. Perales is a researcher in the area of computer graphics and computer vision. He obtained his BS & MS in computer science at the Universidad Autonoma de Barcelona (UAB) in 1986. In 1993 he obtained a Master of Digital Image Processing at the UAB. He received a PhD degree in Computer Science at the University of Balearic Islands in 1993. He is a full professor in the Department of Mathematics and Computer Science of (UIB) and he is the Head of the Computer Graphics and Vision Group.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
11760 - Visió per Computador i Reconstrucció 3D
  • Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents2019-20
20302 - Programació - Informàtica I
  • Grau d'Enginyeria Informàtica2019-20
  • Grau d'Enginyeria Informàtica (Pla 2010)2019-20
21714 - Informàtica Gràfica
21724 - Aplicacions Distribuïdes a Internet i Interficies d'Usuari
21766 - Interfícies Gràfiques d'Usuari
  • Grau d'Enginyeria Informàtica2019-20
  • Grau d'Enginyeria Informàtica (Pla 2010)2019-20
  • Grau d'Enginyeria Informàtica (Pla 2014)2020-21

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Unitat de Gràfics i Visió per Ordinador i IA (UGiVpOeIA) Membre

Especialitats

Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta