Botar al contingut
Escoltar
 

Dr. Francisco José Perales López

personal.uib.cat/paco.perales
Dr. Francisco José Perales López
Catedràtic d'universitat
Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial
 • Despatx 208Segon pisAnselm Turmeda

  Dr. Francisco José Perales López

  personal.uib.cat/paco.perales

  Currículum

  Currículum breu

  Llicenciat en Ciències (Secció Informàtica) l'any 1986 per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctor en Informàtica l'any 1993 per la Universitat de les Illes Balears. Professor de la Universitat de les Illes Balears des de 1986 amb la categoria Titular d'Universitat. He impartit docència en diverses assignatures de area de programació, informàtica gràfica i visió per ordinador.
  Soc director del grup d'investigació UGIVIA i membre del IUNICS (area neurociencies). La meva tasca d'investigació cobreix diversos tòpics, com la interacció home-màquina i la intel•ligència artificial i les seves aplicacions.

  Curriculum Breve

  Dr. Francisco J. Perales –  Licenciando en grado y Doctor en Informática por la UAB (1986) y la UIB(1993), es especialista en el área de gráficos y visión por ordenador y sus aplicaciones. Ha publicado mas de 130 trabajos de investigación en el campo de la visión por ordenador, interfaces de usuario y neurociencia.. Participa activamente en el desarrollo de proyectos nacionales y europeos de I+D en el campo de las interfaces multimodales y agentes inteligentes. Revisor de revistas internacionales está afiliado a las sociedades ACM-SIGGRAPH, IEEE, IAPR y EUROGRAPHICS. Es Senior member del IEEE y General Co-chair del AMDO (Articulated Motion and Deformable Objects) de la AERFAI/UIB que se organiza bianualmente. Es Diplomado en Estudios Avanzados en Medicina (DEA) y está desarrollando en la actualidad el doctorando en Neurociencias en el campo de la neurorehabilitación mediante BCI y neurofeeback.


  Francisco J. Perales is a researcher in the area of computer graphics and computer vision. He obtained his BS & MS in computer science at the Universidad Autonoma de Barcelona (UAB) in 1986. In 1993 he obtained a Master of Digital Image Processing at the UAB. He received a PhD degree in Computer Science at the University of Balearic Islands in 1993. He is a full professor in the Department of Mathematics and Computer Science of (UIB) and he is the Head of the Computer Graphics and Vision Group.

  Docència

  Horari de tutories

  Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

  Docència dels 5 anys anteriors

  Assignatura Informació a l'estudi on on la va impartir
  11553 - Visió per Ordinador
  11566 - Realitat Augmentada
  • Màster Universitari d'Enginyeria Informàtica2016-17
  11571 - Treball de Fi de Màster
  • Màster Universitari d'Enginyeria Informàtica2015-16
  11760 - Visió per Computador i Reconstrucció 3D
  • Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents2019-20
  20302 - Programació - Informàtica I
  21714 - Informàtica Gràfica
  21724 - Aplicacions Distribuïdes a Internet i Interficies d'Usuari
  21766 - Interficies Gràfiques d'Usuari

  Recerca

  Grups de recerca

  Grup Tipus de participació
  Unitat de Gràfics i Visió per Ordinador i IA (UGiVpOeIA) Investigador principal

  Especialitats

  Google+ UIB