Botar al contingut
Escolta

Dr. Antonio Socias Salvá

Dr. Antonio Socias Salvá
Investigador Col·laborador de la UIB (ICUIB)
  • Despatx DB205 / Director dep. Economia de l'Empresasegon pisGaspar Melchor de Jovellanos

Currículum

Currículum breu

Catedràtic d'Universitat d'Economia Financera i Comptabilitat de la UIB des de 1998. Es va incorporar com a docent a la UIB a l'any 1987, sent Professor Titular d'Escola Universitària (1988) i Titular d'Universitat (1991).

Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UNED, Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials de Màlaga i Diplomat en Ciències Empresarials en l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials de Palma.

Va defensar la seva tesi doctoral a la UNED (1989) sota el títol Propuesta de mejora en la normalización contable europea, part de la qual va ser publicada en la monografia 18 de AECA (Associació Espanyola de Comptabilitat i Administració d'Empreses), així com en el Journal of International, Accounting, auditing and Taxation.

Ha impartit assignatures de comptabilitat, específicament, Comptabilitat Financera, Anàlisi Comptable, Consolidació, Comptabilitat Internacional i Comptabilitat d'entitats no lucratives; tant en els estudis de grau com en postgrau.

Les seves línies d'investigació han anat des de la comptabilitat internacional, comptabilitat pública, i en els últims anys, comptabilitat de les entitats no lucratives. Fruit d'això han estat la publicació d'articles i llibres en revistes i editorials especialitzades en comptabilitat. Ha dirigit quatre tesi doctorals en les següents matèries: comptabilitat pública, comptabilitat mediambiental, comptabilitat de ONGs i responsabilitat social.

És subdirector del Departament d'Economia de l'Empresa de la UIB, així com director del Màster Universitari de Comptabilitat i Auditoria (2007-2022) homologat pel ICAC.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
10174 - Anàlisi Comptable Superior
10177 - Comptabilitat d'Entitats no Lucratives (ONG)
10573 - Pràcticum del Màster en Comptabilitat
10710 - Treball de Fi de Màster
11034 - Normes Internacionals i Consolidació
  • Màster Universitari en Comptabilitat i Auditoria2022-23
20529 - Pràcticum I
20530 - Pràcticum II
21223 - Pràctiques Externes d'Administració i Empreses
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB