Botar al contingut
Escolta

Dr. Antoni Serra Cantallops

Dr. Antoni Serra Cantallops
Professor titular d'universitat
Comercialització i Investigació de Mercats
  • Despatx DB111Primer pisGaspar Melchor de Jovellanos

Currículum

Currículum breu

Nascut a Sa Pobla (1961). Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UNED (Madrid, 1989). Master Business Administration (MBA) per la Middlesex University, London (1990). Doctor en Economía per la Universitat de les Illes Balears (1996).

Professor a la Universitat de les Illes Balears des de 1990, primer com a Titular d'Escola Universitària (1990-1997) i, a partir de 1998, com a Professor Titular d'Universitat de l'àrea de Comercialització i Investigació de Mercats del Departament d'Economia de l'Empresa. Subdirector de l'Escola Oficial de Turisme de la UIB en el període 1992-2000.

Ha impartit docència en Turisme i Administració d'Empreses, a nivell de grau (diplomatura i llicenciatura) i de postgrau (cursos de doctorat i màsters). Actualment imparteix docència en el Grau d'Administració d'Empreses i en estudis de Postgrau (MTA, MBA, MTEE). És professor convidat en cursos de postgrau en diverses universitats espanyoles i estrangeres.

La seva activitat investigadora està centrada en l'àrea del turisme, en aspectes relatius a la comercialització, la investigació de mercats i el comportament del consumidor en turisme i la planificació estratègica d'empreses i destinacions turístiques.

És investigador principal del Grup de Recerca en Direcció i Planificació d'Empreses i Destinacions Turístiques. Ha participat en diversos projectes de recerca competitius d'àmbit estatal i balear. Ha dirigit 5 tesis doctorals. Ha participat i dirigit nombrosos projectes de recerca aplicada i assessorament per a diverses administracions públiques en l'àmbit del turisme.

Ha publicat articles en revistes acadèmiques internacionals com el International Journal of Hospitality Management, Cornell Hospitality Quarterly, Annals of Tourism Research, Current Issues in Tourism, Tourism and Hospitality Research, Anatolia: An International Journal of Tourism and Hospitality Research, Innovar, Tourism Planning and Developement, Estudios y Perspectivas en Turismo... entre d'altres. També 10 capítols en llibres internacionals i diversos llibres, entre els que es pot destacar Marketing Turístico.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Direcció de tesis

Director de tesis al curs 2020-21 al següents programes de doctorat:

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on on la va impartir
20490 - Treball de Fi de Grau
  • Doble titulació: grau d'Administració d'Empreses i grau de Dret2018-19, 2019-20
20531 - Treball de Fi de Grau de Turisme
21216 - Direcció Comercial I
21222 - Treball de Fi de Grau d'Empresa

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Direcció i gestió d'empreses i destins turístics Membre
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB
Google+ UIB