Botar al contingut

Javier Jofre González Granda

Javier Jofre González Granda
Professor associat
Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial

Currículum

Currículum breu

Enginyer en Informàtica l'any 1999 per la Universitat de les Illes Balears. Professor de la Universitat de les Illes Balears des de 1999 amb la categoria de Professor Associat. He impartit docència en diverses assignatures de Enginyeria Técnica en Informàtica de Gestió, Enginyeria Informàtica, Grau d'Enginyeria Informàtica i Màster Universitari de Sistemes Intel·ligents, com Enginyeria del software I, Enginyeria del software III, Laboratori de Gestió de software, Gestió Estratègica de Sistemes d'Informació a les Empreses, Gestió de la Innovació Tecnològica i Analítica de negoci. Des de l'any 2016 treballant com activitat principal com a Senior Product Manager a l'empresa Hotelbeds, líder del sector dels bancs de llits.

Curriculum breu

Estic com a professor associat a la UIB (Departament de Matemàtiques i Informàtica) i he donat diverses assignatures relacionades amb l'itinerari d'enginyeria del software i sistemes d'informació del grau de enginyeria informàtica. En particular, he donat durant anys diferents, les assignatures de Enginyeria de Software I (pràctiques), Enginyeria del software III, Laboratori de Software de Gestió, Activitat Professional, Gestió Estratègica de Sistemes d'Informació en les Empreses i Gestió de la Innovació Tecnològica. He dirigit més de vint projectes finals de carrera, i actualment imparteixo també classes de la assignatura de Promoció de l'innovació Tecnològica en el Màster d'Enginyeria Informàtica.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
11759 - Analítica de Negoci
21749 - Gestió Estratègica de Sistemes d'Informació Empresarials
21759 - Gestió de la Innovació Tecnològica
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta