Botar al contingut
Escolta

Dra. Ana María Espino Ibáñez

Currículum

Currículum breu

 

Dra Ana Mª Espino Ibáñez.

És metge especialista en Neurologia (1992) i Doctor en Medicina por la U. de Barcelona (1995). Realitza la seva tasca assistencial a l'Hospital Son LLàtzer, on és Cap de Servei de Neurologia (2002-ss). És Màster en Direcció Mèdica i Gestió Clínica per I. Salut Carles III (2005). La seva àrea d'especial dedicació és la patologia neurodegenerativa on té la Capacitació en patologia cognitiva-conductual i demències per la S.E.N. (2007) i el Màster en Trastorns del Moviment per la U. Múrcia (2013). Des del 2018 és coordinadora autonòmica de l’Estratègia de Malalties Neurodegeneratives de les Illes Balears i representant institucional al Comitè de l’Estratègia de Malalties Neurodegeneratives del S.N.S.

Va obtenir l'acreditació docent com a Professor Contractat Doctor per l'AQUIB (2010), amb experiència d'haver treballat com a associat a l'E.U. Infermeria de la U.B. (1992-1993) i a la Facultat de Psicologia de la U.I.B (1999-2001), i com a professor ajudant a la Facultat d'Odontologia de la U.B. (1993-1995). A estudis de postgrau ha col·laborat en diferents màsters universitaris de la UIB i de la UAB.

És membre-vocal de la Comissió gestora de la Facultat de Medicina UIB des del 2016. I des del curs 2019-20 professora associada i coordinadora de l’assignatura de Patologia Mèdic-quirúrgica del Sistema Nerviós.

És autor o co
-autor en 24 publicacions, 18 d'elles en revistes internacionals (de les quals 7 com a primer o darrer signant). Ha participat en 10 projectes d'investigació, dos subvencionats amb fons públics nacionals (beques FIS), cinc amb fons públics locals (beques CIRIT i Pi-Sunyer de Catalunya, i tres de la DG-Avaluació de les Illes Balears), i quatre amb fons de la Indústria Farmacèutica.

 

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb la professora per a fer una tutoria

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2021-22

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on on la va impartir
23039 - Patologia Medicoquirúrgica: Sistema Nerviós

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Models per al Tractament de la Informació. Informació Borrosa. (MOTIBO) Col·laboradora
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB
Google+ UIB