Botar al contingut
 

Dra. Ana María Coll Coll

personal.uib.cat/anamaria.coll
Dra. Ana María Coll Coll
Professora associada
Història Moderna

Dra. Ana María Coll Coll

personal.uib.cat/anamaria.coll

Currículum

Currículum breu

Doctora europea en Història des de l'any 2015 i professora associada de la UIB des del curs 2010-2011. Àrea d'Història Moderna del Dept. de C. Històriques i Ta de les Arts.

Línies d'investigació actuals: El segle XVIII; la Intendència de Mallorca; el model administratiu del segle XVIII; la gestió de l'exèrcit; les xarxes econòmiques, socials i de poder; la conflictivitat interinstitucional a l'Època Moderna.

Ha participat en diversos projectes d'investigació: BHA2002-00352, 'Élites de poder y grupos sociales en la Mallorca moderna' y HAR2011-24532, 'El Reino de Mallorca en el marco de una monarquía compuesta: un modelo de gobierno y sociedad en la Edad Moderna'. Actualment es troba vinculada al projecte 'Gobierno, guerra, grupos de poder y sociedad en el reino de Mallorca durante la Edad Moderna' (HAR2015-67585-P).

Ha realitzat estades investigadores al Scottish Centre for War Studies de Glasgow, a la Cambridge Faculty of History, a la Maison des Pays Ibériques de la Université de Bordeaux i al Centre d'Histoire 'Espaces et Cultures' de la Université Blaise Pascal de Clermont-Ferrand.

Docència

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Estudi on la va impartir
20200 - La Idea d'Europa a través de la Història
20208 - Història Universal de l'Alta Edat Moderna
20218 - Història Moderna d'Espanya
Google+ UIB