Botar al contingut
Obert el termini d'admissió per canvi de seu
Del 13 de maig a les 9.30 h al 31 de maig a les 23.59 h de 2024

Juan Francisco Ramírez Mesas

Currículum

Currículum breu

És professor d'Ensenyament Secundari de l'especialitat de música des de l'any 1998, durant aquest termini, a més de la docència i l'acció tutorial, ha desenvolupat càrrecs i funcions com: Cap d'estudis, Cap del Departament de Música. També ha desenvolupat funcions d'Assessor Tècnic Docent (ATD) a les direccions generals d'Ordenació, innovació i inspecció educativa i de Personal Docent de la Conselleria d'Educació i Universitat.

Pel que fa a la docència universitària, té la qualificació de Professor col·laborador per l'AQUIB i, a més de la docència com a Professor Associat al Departament de Pedagogia i didàctiques específiques de Ciències de l'educació per als estudis de Magisteri i Història de l'art, ha estat Professor especialista adscrit a la Comissió organitzadora de les PAU de les matèries d'Història de la música i de la dansa, Anàlisi musical II i Arts escèniques. Per altra banda, ha format part del professorat del CAP i ha realitzat la funció de coordinador i tutor de pràctiques als centres. 

Actualment, a més de professor i Cap del Departament de l'àmbit artístic i musical de l'Institu d'Ensenyaments a Distància de les Illes Balears (IEDIB), és professor especialista adscrit a la Comissió de les PBAU per a la matèria d'Arts escèniques i Professor Associat per als estudis del Màster de Formació del Professorat.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
10703 - Pràctiques en Centres Docents o en Empreses
10704 - Treball de Fi de Màster
  • Màster Universitari en Formació del Professorat2019-20
10982 - Didàctica Específica. Metodologia i Recursos en el Procés d'Ensenyament i Aprenentatge de Música
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta