Botar al contingut
Escoltar
 

Joan F. Ramírez Mesas

personal.uib.cat/joan.ramirez
Joan F. Ramírez Mesas
Professor associat

  Joan F. Ramírez Mesas

  personal.uib.cat/joan.ramirez

  Currículum

  Currículum breu

  És professor d'Ensenyament Secundari de l'especialitat de música des de l'any 1998, durant aquest termini, a més de la docència i l'acció tutorial, ha desenvolupat càrrecs i funcions com: Cap d'estudis, Cap del Departament de Música. També ha desenvolupat funcions d'Assessor Tècnic Docent (ATD) a les direccions generals d'Ordenació, innovació i inspecció educativa i de Personal Docent de la Conselleria d'Educació i Universitat.

  Pel que fa a la docència universitària, té la qualificació de Professor col·laborador per l'AQUIB i, a més de la docència com a Professor Associat al Departament de Pedagogia i didàctiques específiques de Ciències de l'educació per als estudis de Magisteri i Història de l'art, ha estat Professor especialista adscrit a la Comissió organitzadora de les PAU de les matèries d'Història de la música i de la dansa, Anàlisi musical II i Arts escèniques. Per altra banda, ha format part del professorat del CAP i ha realitzat la funció de coordinador i tutor de pràctiques als centres. 

  Actualment, a més de professor i Cap del Departament de l'àmbit artístic i musical de l'Institu d'Ensenyaments a Distància de les Illes Balears (IEDIB), és professor especialista adscrit a la Comissió de les PBAU per a la matèria d'Arts escèniques i Professor Associat per als estudis del Màster de Formació del Professorat.

  Docència

  Horari de tutories

  Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

  Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2019-20

  Assignatures on el professor imparteix docència
  Assignatura Pla/campus on la imparteix
  10982 - Didàctica Específica: Metodologia i Recursos en el Procés d'Ensenyament i..
  10703 - Pràctiques en Centres Docents o en Empreses

  Docència dels 5 anys anteriors

  Assignatura Estudi on la va impartir
  10703 - Pràctiques en Centres Docents o en Empreses
  10982 - Didàctica Específica: Metodologia i Recursos en el Procés d'Ensenyament i..
  Google+ UIB