Botar al contingut
 

Dr. Daniel Martinez Villagrasa

personal.uib.cat/dani.martinez
Dr. Daniel Martinez Villagrasa
Capítol 6 ( Contractat postdoctoral )

Dr. Daniel Martinez Villagrasa

personal.uib.cat/dani.martinez

Currículum

Currículum breu

Llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona (UB), vaig doctorar-me en la mateixa disciplina a la Universitat de les Illes Balears (UIB) l'any 2011. En l'actualitat treballo com a investigador post-doctoral dins el Grup de Meteorologia en el camp de la Capa Límit Atmosfèrica.

 

M'interessen els processos d'intercanvi entre la superfície terrestre i l'atmosfera sobre terreny complex, així com els fluids baroclins que sovint es generen (brises, vents de vall, de pendent, de muntanya,...), especialment rellevants en absència d'altres senyals a més gran escala. El seu estudi s'aborda combinant les sortides de simulacions numèriques amb dades experimentals, essent aquest darrer aspecte el que més temps m'ocupa. Així, part dels meus esforços es centren en el manteniment i actualització de l'instrumental meteorològic que tenim al Grup de meteorologia, el disseny i execució de campanyes de mesura, així com el control de qualitat i l'anàlisi de dades experimentals.

 

Durant aquests anys, la recerca m'ha dut per diversos llocs com ara el Departament de Ciències Atmosfèriques de la Universitat de Utah (EUA), el Centre de Geociències Aplicades de la Universitat de Tubinga (Alemanya), o el Centre Universitari d'Svalbard (Noruega), així com a participar en diverses campanyes experimentals a diversos punts de la geografia terrestre.

Docència

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Estudi on la va impartir
20353 - Mecànica
  • Grau d'Edificació 2017-18
  • Grau d'Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural 2017-18

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Meteorologia Membre
Google+ UIB