Botar al contingut
Escoltar
 

Alvaro Sanz Gómez

personal.uib.cat/alvaro.sanz
Alvaro Sanz Gómez
Professor associat

  Alvaro Sanz Gómez

  personal.uib.cat/alvaro.sanz

  Currículum

  Currículum breu

  ÁLVARO SANZ GÓMEZ
  Madrid 1975.07.18
  Llicenciat en Geografia (2003) per la Universitat de les Illes Balears i alumne del Programa de Doctorat en Geografía del Departament de Ciències de la Terra (2007). Especialista Universitari en Dret Urbanístic i Ordenació del Territori i Especialista Universitari en Sistemes d'Informació Geogràfica i Teledetecció, ambdues per la Universitat de les Illes Balears.

  L'any passat vaig assolir el Diploma d'Estudis Avençats amb la memòria de recerca "INSEGURIDAD EN ZONAS TURÍSTICAS INTENSIVAS: DATOS POLICIALES Y PERCEPCIÓN DE LOS TURISTAS. EL CASO DE PLAYA DE PALMA".

  He treballat per a l'administració pública, per a la UIB i per a diferents empreses en anàlisis espacial i social de diversos àmbits, especialment en l'àmbit de la seguretat i prevenció del delicte en espais urbans i turístics. Actualment compagin tasques de recerca en el camp de la geofísica en l'empresa GEOMA CEN SL, de la qual som copropietari, i de docència, com a professor associat del Departament de Ciències de la Terra, impartint assignatures de l'àmbit de la Geografia Humana i Anàlisi Territorial, principalment.

  En tasques de docència, vaig ser col·laborador del mòdul "Ciutat i Conflicte" en l'assignatura "Societat i Policia" del títol propi de "Graduat en Seguretat i Ciències Policials" de la UIB, així com amb l'EBAP en diferents cursos dirigits a la Policia Local. En tasques de recerca i assessorament, he col·laborat amb la Policia Local de Palma en un Pla d'Assistència per a l'Anàlisi Espacial de les Condicions de Seguretat.

  Docència

  Horari de tutories

  Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

  Docència dels 5 anys anteriors

  Assignatura Estudi on la va impartir
  20501 - Recursos Territorials
  21101 - Territori i Societat
  21118 - Geografia d'Europa

  Recerca

  Grups de recerca

  Grup Tipus de participació
  Turisme, Mobilitat i Territori (GITMOT) Col·laborador
  Google+ UIB