Botar al contingut
Obert el termini de la convocatòria ordinària d'admissió general a grau
Del 3 de juny a les 9.30 h al 3 de juliol a les 21 hores

Dr. Andreu Pere Isern Deyà

Dr. Andreu Pere Isern Deyà
Professor ajudant doctor
Enginyeria Telemàtica
  • Despatx 183primer pisAnselm Turmeda

Currículum

Currículum breu

Enginyer tècnic de Telecomunicacions especialitat Telemàtica per la Universitat de les Illes Balears (2005), Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (2008), Màster en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions per la Universitat de les Illes Balears (2009) i Doctor en Informàtica per la Universitat de les Illes Balears (2013). 

Membre del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitat de les Illes Balears, d'on actualment és professor associat en l'àrea d'enginyeria telemàtica des de l'any 2016. A més, és professor consultor de la Universitat Oberta de Catalunya des de l'any 2012, impartint l'assignatura de Seguretat en Comerç Electrònic en el Màster de Seguretat de les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions (MISTIC).

És membre del grup de recerca SECOM (Security on Electronic Commerce), autor d'articles publicats en revistes internacionals, així com de comunicacions en congressos nacionals i internacionals.

Ha participat en projectes d'investigació relacionats amb la seguretat informàtica, finançat pels governs Balear i Espanyol, així com projectes de recerca amb fons europeus.

Actualment es soci fundador de la spin-off Gedocu IT Consulting SL, sorgida el 2016 a partir de diversos resultats d'investigació i desenvolupament en el camp de la seguretat de la informació i la gestió documental. 

 

 

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
22353 - Computadors i Sistemes Operatius
22368 - Xarxes Multimèdia

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Seguretat i comerç electrònic (SECOM) Membre
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta