Botar al contingut
Escoltar
 

Dr. Andreu Pere Isern Deyà

personal.uib.cat/andreupere.isern
Dr. Andreu Pere Isern Deyà
Professor associat
Enginyeria Telemàtica

  Dr. Andreu Pere Isern Deyà

  personal.uib.cat/andreupere.isern

  Currículum

  Currículum breu

  Enginyer tècnic de Telecomunicacions especialitat Telemàtica per la Universitat de les Illes Balears (2005), Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (2008), Màster en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions per la Universitat de les Illes Balears (2009) i Doctor en Informàtica per la Universitat de les Illes Balears (2013). 

  Membre del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitat de les Illes Balears, d'on actualment és professor associat en l'àrea d'enginyeria telemàtica des de l'any 2016. A més, és professor consultor de la Universitat Oberta de Catalunya des de l'any 2012, impartint l'assignatura de Seguretat en Comerç Electrònic en el Màster de Seguretat de les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions (MISTIC).

  És membre del grup de recerca SECOM (Security on Electronic Commerce), autor d'articles publicats en revistes internacionals, així com de comunicacions en congressos nacionals i internacionals.

  Ha participat en projectes d'investigació relacionats amb la seguretat informàtica, finançat pels governs Balear i Espanyol, així com projectes de recerca amb fons europeus.

  Actualment es soci fundador de la spin-off Gedocu IT Consulting SL, sorgida el 2016 a partir de diversos resultats d'investigació i desenvolupament en el camp de la seguretat de la informació i la gestió documental. 

   

   

  Docència

  Horari de tutories

  Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

  Docència dels 5 anys anteriors

  Assignatura Informació a l'estudi on on la va impartir
  22353 - Computadors i Sistemes Operatius
  22368 - Xarxes Multimèdia

  Recerca

  Grups de recerca

  Grup Tipus de participació
  Seguretat i comerç electrònic (SECOM) Membre
  Google+ UIB