Botar al contingut

Dra. María Elena Cuartero Castañer

Dra. María Elena Cuartero Castañer
Professora Permanent laboral
Treball Social i Serveis Socials
  • Despatx 3primer pisBeatriu de Pinós

Currículum

Currículum breu

La Dra. MARIA ELENA CUARTERO CASTAÑER és Diplomada en Treball Social per la Universitat de les Illes Balears (2009). Cursà el Màster en Ciències Socials Aplicades a l'Atenció Sociosanitària a la UIB. Té un postgrau en Intervenció Sistèmica Familiar certificat pel centre de teràpia familiar i de parella KINE. En el mateix centre cursà un segon postgrau en Intervenció Estratègica Breu i el titol d'experta en Intervencions Sistèmiques. En 2016 obtingué el Màster en Mediació de Conflictes Familiars, Civils i Mercantils i expert en Teràpia Narrativa que l'acredita per a treballar com a mediadora. És Doctora en Psicologia per la UIB.

És professora de l'àrea de Treball Social i Serveis Socials de la UIB des de 2010 on ha impartit les assignatures: Metodologia de la intervenció en el Treball Social de Casos; Dimensió Individual del Treball Social de Casos, Dimensió Familiar en el Treball Social de Casos, Dependència i Vulnerabilitat, Anàlisi del Sistema Familiar d'Origen, Intervenció Estratègica Centrada en el Problema, Treball Final de Grau.

És membre actiu del grup d'investigació Canvi, Conflicte i Treball Social així com del Laboratori de mediació, resolució de conflictes i orientació familiar de la UIB. Un sexenni d'investigació.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb la professora per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
21916 - Dimensió Individual en el Treball Social de Casos
21918 - Dependència i Vulnerabilitat
21921 - Dimensió Familiar en el Treball Social de Casos
21931 - Treball de Fi de Grau de Treball Social
21953 - Anàlisi del Sistema Familiar d'Origen
21957 - Model Estratègic Centrat en Problemes

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Estudis de treball social relacional (ETSOR) Membre
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta