Botar al contingut

Dra. Maria del Mar Bassa Vanrell

  • Despatx AB08planta baixaRamon Llull

Currículum

Currículum breu

Maria del Mar Bassa Vanrell és lingüista i actualment és Professora Visitant a la Universitat de les Illes Balears, Palma de Mallorca, Espanya. Els seus interessos de recerca i ensenyament se centren principalment en la semàntica, la pragmàtica, les interrelacions entre la sintaxi i la semàntica, les llengües indígenes de Brasil, la lingüística anglesa i de les llengües romàniques des d'una perspectiva comparativa, la variació dialectal i tipològica, el bilingüisme i el contacte de llengües, i la sociolingüística. Metodològicament, utilitza una combinació de lingüística formal teòrica i empírica tradicional, complementant també els límits teòrics amb dades més quantitatives i de variació lingüística i contextual (per exemple, de corpus).

Maria del Mar Bassa Vanrell té un doctorat i un màster en Lingüística de la Universitat de Texas a Austin (UT Austin), amb estades d'un any com a estudiant visitant de doctorat a l'Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT) i la Universitat de São Paulo (USP), i com a investigadora visitant a la Universitat de Boston (BU). Es va llicenciar en Filologia Anglesa a la Universitat de les Illes Balears (UIB) i també va ser estudiant de grau d'intercanvi a la Universitat Queen Mary de Londres i la Universitat UT Austin durant un any acadèmic en cadascuna. Ha impartit una àmplia gamma de cursos universitaris de lingüística i idiomes com a segona llengua/llengua estrangera (anglès, espanyol, portuguès) en diverses institucions dels Estats Units, com a Wellesley College, BU, UT Austin, College of the Holy Cross, i actualment a Espanya a la UIB.

Per a més informació, visiteu el seu lloc web personal a https://marbassa.com

Docència

Horari de tutories

Hores de tutoria del professor
Data d'inici Data de fi Dia Hora d'inici Hora de fi Lloc
09/09/2024 30/06/2025 dilluns 10.00 11.00 AB08, Ramon Llull

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
22117 - Llengua Anglesa i la seva Didàctica II
  • Grau d'Educació Primària2023-24
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta