Botar al contingut
Escoltar
 

Ester Perales Jiménez

personal.uib.cat/ester.perales
Ester Perales Jiménez
Professora associada
Didàctica i Organització Escolar

Ester Perales Jiménez

personal.uib.cat/ester.perales

Currículum

Currículum breu

La professora Ester Perales Jiménez és llicenciada en Pedagogia per la Universitat de les Illes Balears. La seva docència està relacionada amb l'àmbit de la formació i ocupació, orientació, metodologia educativa i temps lliure, entre d'altres. 

 

És professora associada al Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació, a la Facultat d'Educació de la UIB, essent professora als estudis de grau d'Educació Social de l'assignatura de Planificació de la Intervenció en els camps de l'Educació Social des del 2017. 


Ha estat sòcia fundadora de l'empresa Atreyud, Serveis d'Intervenció Socioeducativa SL, en la qual dirigia l'àrea d'Educació i Formació fins al 2015. Durant més de 14 anys, ha participat en altres programes de l'empresa de l'àmbit de la dinamització i la intervenció socioeducativa, així com en projectes, estudis i investigacions que va realitzar l'empresa. 

Ha dirigit diversos programes mixtes de formació en alternança amb l'ocupació i ha impartit docència en formació per a l'ocupació de diferents especialitats de la família professional de Serveis Socioculturals i a la Comunitat. 

Presidenta d'una associació de lleure que treballa amb col·lectius d'infants i joves i les seves famílies, així com directora d'una escola de formació de lleure.

Actualment és Tècnica en un programa d'Itineraris Integrals d'Inserció de per a joves en l'Ajuntament de Calvià. També forma part com a experta a l'IQPIB a la comissió avaluadora de les competències professionals de Docència de la formació per a l'ocupació. 

 

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb la professora per a fer una tutoria

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2019-20

Assignatures on el professor imparteix docència
Assignatura Pla/campus on la imparteix
22302 - Planificació de la Intervenció en els Camps de l'Educació Social

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Estudi on la va impartir
22302 - Planificació de la Intervenció en els Camps de l'Educació Social
22327 - Pràctiques II d'Educació Social
Google+ UIB