Botar al contingut

Dr. Tomás Lejarraga Camino

Dr. Tomás Lejarraga Camino
Professor titular d'universitat
Organització d'Empreses

Currículum

Currículum breu

Tomás és el director del Laboratori de Ciència de la Decisió. Va rebre el seu doctorat a la Universitat Pompeu Fabra (Espanya) l'any 2009. Va ser Postdoctoral Fellow en el Dynamic Decision Making Laboratory a Carnegie Mellon University (EUA), i més tard va ser un Visiting Associate Professor a la Universitat de les Illes Balears (Espanya). Entre els anys 2013 i 2016, en Tomás va ser un Research Scientist al Center for Adaptive Rationality al Max Planck Institute for Human Development (Alemanya). Està interessat en com els individus i els grups exploren, processen i integren la informació descriptiva (simbòlica) i la informació obtinguda des de la experiència quan prenen decisions. Les seves publicacions més recents són:

Lejarraga, T., & Hertwig, R. (2021). How Experimental Methods Shaped Views on Human Competence and Rationality. Psychological Bulletin, in press.

Lejarraga, T., & Hertwig, R. (2021). Three Theories of Choice and Their Psychology of Losses. Perspectives on Psychological Science, in press.

Lejarraga, T., Lucena, A. & Rubí-Barceló, A. (2020). Beliefs estimated from choices in Proposer-Responder Games. Journal of Economic Behavior and Organization, in press.

Lejarraga, T. & Lejarraga, J. (2020). Confidence and the Description-Experience Distinction, Organizational Behavior and Human Decision Processes, 161, 201-212.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
20505 - Disseny Organitzatiu i Capital Humà
20531 - Treball de Fi de Grau de Turisme
21222 - Treball de Fi de Grau d'Empresa

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Ciència de la Decisió Investigador principal
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta