Botar al contingut
Escoltar
 
Jaume Pomar Pons
Professor associat
Psicobiologia

  Jaume Pomar Pons

  personal.uib.cat/jaume.pomar

  Currículum

  Currículum breu

  Sóc Llicenciat en Psicologia, Màster Universitari en Neurociències i Expert Universitari en Neuropsicologia. Conte amb l'acreditació com a Psicòleg General Sanitari i estic en tràmits per acreditar-me a nivell de Col·legi General de la Psicologia d'Espanya com Psicòleg Expert en Neuropsicologia Clínica. Sóc membre de diverses societats científiques i professionals dins l'àmbit de la neuropsicologia i la salut com ara el Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears (COPIB Número de col·legiat B02183), Secció de Neuropsicologia de la Societat Espanyola de Neurologia (SEN).

  Sóc propietari, Neuropsicòleg Clínic i Psicòleg General Sanitari al Centre de Neuropsicologia Intelecta Neuro (www.intelectaneuro.com) -amb el registre sanitari 3724 -amb base a Mallorca, realitzant avaluació, diagnòstic i intervenció dels diferents trastorns tant del neurodesenvolupament com a l'edat adulta.

  Sóc membre del grup de recerca Neuropsicologia i Cognició (Neurocog, www.neurocog-uib.com) que forma part de l'Institut d'investigació en Ciències de la Salut (IUNICS) de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i de l'Institut de Recerca en Salut de Palma (IdisPA). També sóc cofundador el Grup de Treball de Neuropsicologia del Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears, que en l'actualitat coordino. També sóc col·laborador del grup de recerca 'NEUROFISIOLOGIA DEL SOMNI I DELS RITMES BIOLÒGICS' UIB-IUNICS.

  A nivell de recerca, destacar que en l'actualitat formo part de l'equip investigador, com neuropsicòleg clínic en l'assaig clínic del promotor Vasopharm Gmbh i Icon Cra Clinical Research: VAS203 / III / 1/04, 'IN patients WITH moderate AND SEVERE Traumatic BRAIN Injury (NOSTRA PHASE III TRIAL) 'iniciat el 21 juliol de 2016 i amb una durada aproximada de fins al 4 trimestre de 2019, a l'Hospital Universitari Son Espases (Palma de Mallorca), a la Unitat de Neurocríticos, realitzant-se en pacients amb TCE moderat i sever. Investigador principal Dr. En neurocirurgia Javier Ibáñez. També destacar la meva participació en l'estudi pilot a l'Hospital Universitari Son Espases (Palma de Mallorca), a la Unitat de Neurocríticos, realitzant-se en pacients amb TCE i versant sobre la neuropsicologia del traumatisme cranioencefàlic, sent un dels investigadors Dr. De la unitat de Neurocríticos Juan Pérez Bárcenas i el Dr. en neurocirurgia Javier Ibáñez. Aquest projecte porta per títol 'ESTUDI OBSERVACIONAL SOBRE ELS EFECTES DE LA DEXAMETASONA AL EDEMA PERICONTUSIONAL: ESTUDI AMB RESONONANCIA MAGNÈTICA DE TENSOR DE DIFUSIÓ'.

  Com a professor universitari la meva experiència docent se centra a nivell de Grau de Psicologia de la Universitat dels Illes Balears (UIB) participant en l'assignatura de Fonaments de Psicobiologia i en el Màster Oficial de Psicologia General Sanitària de la Universitat dels Illes Balears (UIB ) impartint classes dins de les assignatures d'Avaluació i Intervenció Neuropsicològica i també en l'assignatura de Fonaments Professionals de la Psicologia Sanitària. Simultàniament tutoritzo ​​pràctiques dins l'àmbit de l'especialització en Neuropsicologia Clínica a través de convenis amb diferents universitats: UIB, UOC, UNED, entre d'altres. He participat en comunicacions, al mateix temps que també he estat en els últims congressos moderador de Pòsters revisor de comunicacions científiques de la Societat Espanyola de Neurologia (SEN), Secció de Neuropsicologia.

  A nivell de docència, també realitzo cursos i formacions per a diferents col·lectius centres i institucions, tant públiques, com concertades i privades, relacionades sempre dins l'àmbit de la neuropsicologia infantil i juvenil i d'adults.

  Docència

  Horari de tutories

  Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

  Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2020-21

  Assignatures on el professor imparteix docència
  Assignatura Pla/campus on la imparteix
  21307 - Fonaments de Psicobiologia
  11586 - Fonaments Professionals de la Psicologia Sanitària
  11592 - La Intervenció Neuropsicològica i la Rehabilitació en Pacients Crònics

  Docència dels 5 anys anteriors

  Assignatura Estudi on la va impartir
  11586 - Fonaments Professionals de la Psicologia Sanitària
  • Màster Universitari de Psicologia General Sanitària2018-19, 2019-20
  11592 - La Intervenció Neuropsicològica i la Rehabilitació en Pacients Crònics
  21307 - Fonaments de Psicobiologia

  Recerca

  Grups de recerca

  Grup Tipus de participació
  Neurofisiologia del son i dels ritmes biològics Col·laborador
  Neuropsicologia i Cognició (Neurocog) Membre
  Google+ UIB