Botar al contingut

Dra. Pedrona Serra Payeras

Dra. Pedrona Serra Payeras
Professora associada
Educació Física i Esportiva
  • Despatx B-004 (Associats)planta baixaGuillem Cifre de Colonya

Currículum

Currículum breu

Pedrona Serra Payeras (Sa Pobla, 1987) és doctora en 'Activitat Física, Educació Física i Esport' (2016) i llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport al centre INEFC de Barcelona (2006-2010). Ha gaudit d'una beca predoctoral (PINEFC-2012) a l'INEFC de Barcelona durant tres anys, per tal de realitzar la seva tesi doctoral titulada 'La perspectiva de gènere en els estudis de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport' defensada el 27 de juny de 2016. També té els estudis de Màster de Formació del Professorat de Secundària en l'especialització d'Educació Física a la Universitat Ramón Llull i el Màster Oficial en Gestió de la Immigració a la Universitat Pompeu Fabra.

Actualment és professora a l'INEFC de Barcelona i a la Universitat de les Illes Balears. Ha estat tècnica a l'Institut Barcelona Esports en les tasques de disseny, coordinació i execució del del Projecte de Commemoració del 25é aniversari dels JJOO de Barcelona 1992. També col·labora i assessora a diverses organitzacions esportives en temàtiques de gènere i esport.

És especialista en les temàtiques de Gènere i Esport i Coeducació. Ha col·laborat amb diversos projectes d'investigació competitius com per exemple el Projecte I+D+I: 'La igualdad en Juego: la (no) presencia de las mujeres y la perspectiva de género en los estudios de la familia de la Actividad Física y el Deporte' (DEP2012-31275) subvencionat pel Ministerio de Economía y Competitividad, i en el qual hi ha desenvolupat la seva tesi doctoral o el Projecte 'Disseny, implementació i avaluació d'un programa d'activitat física i salut per a la inclusió de dones immigrants a l'Hospitalet de Llobregat' (2010).

Ha publicat articles científics a la revista Sport, Education and Society (ISI) i a la revista Movimento (ISI) sobre la perspectiva de gènere en l'educació universitària i els seus efectes a l'educació física impartida a l'educació secundària obligatòria.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb la professora per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
10846 - Didàctica Específica. Metodologia i Recursos en el Procés d'Ensenyament i Aprenentatge de l'Educació Física i Esportiva
11914 - Investigació en Perspectiva de Gènere
  • Màster Universitari en Investigació en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport2022-23
22115 - Educació Física i la seva Didàctica
22126 - Pràctiques I d'Educació Primària
  • Grau d'Educació Primària2019-20
22151 - Educació Física, Oci i Recreació
22152 - Jocs i Esports Alternatius
22166 - Pràctiques de Menció: Educació Física

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Ciències de l'activitat física i l'esport (GICAFE) Membre
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB
Escolta