Botar al contingut
Escolta

Dr. David Abril Hervàs

Dr. David Abril Hervàs
Professor contractat doctor interí
Sociologia
  • Despatx 50primer pisBeatriu de Pinós

Currículum

Currículum breu

Llicenciat en Filosofia i Lletres (secció: Geografia i història) (UIB, 1998). Doctor en Educació amb premi extraordinari (UNED, 2013). Expert universitari en Animació Sociocultural i Especialització internacional en Epistemologies del Sud (2019).
Membre dels grups de recerca Desigualtats, Gènere Polítiques Públiques (UIB) des del 2019 i del grup INTER d'investigació en educació intercultural (UNED) des de 2007. Membre de l'Observatori Social de les Illes Balears (https://osib.uib.cat)

Docent de l'àrea de Sociologia, als graus de Relacions Laborals, Educació Primària i Treball Social de la UIB. Docent al Màster euro-latinoamericà d'Educació intercultural de la UNED (Gestió de Polítiques públiques i Mediació social en contextos educatius) i del Máster de Formació del Professorat (Treball, Societat i Qualitat de vida i Animació i Intervenció Sociocomunitària) de la UNED. Secretari del Departament de Filosofia i Treball Social de la UIB (2021-2024).

Experiència professional prèvia en els camps de les polítiques públiques i la gestió (Diputat al Parlament de les Illes Balears 2013-2018, Director general de canvi climàtic i educació ambiental 2010-2011 i Director tècnic de projectes de l'Agència de Migracions i Cooperació Internacional de Balears) i en el camp de la intervenció socioeducativa (tècnic social i formador a diverses entitats socials: Associació Aula Cultural, Càritas Diocesana de Mallorca, CGT, entre altres) i la consultoria de projectes socials (2003-2007 i 2018-2019).

Interessos: Desigualtats socials. Discursos d'odi. Ciutadania, interculturalitat i educació. Epistemologies del Sud i decolonialitat. Economia social i sostenibilitat. Island Studies.

Algunes publicacions recents:https://scholar.google.es/citations?hl=es&user=jaXEfUwAAAAJ&view_op=list_works&sortby=pubdate

Director tècnic de la fundació Intercoopera. Editor d'IllaGlobal.com (fundació Darder-Mascaró). Membre del consell de redacció de la revista Quaderns d'Educació Contínua i de l'Instituto Paulo Freire d'Espanya. Columnista del diari AraBalears.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
20521 - Economia Ambiental en Espais Turístics
  • Doble titulació: grau d'Economia i grau de Turisme (Pla 2015)2018-19
  • Grau de Geografia2018-19
  • Grau de Turisme2018-19
21931 - Treball de Fi de Grau de Treball Social
21956 - Programes i Projectes de Cooperació Internacional
22106 - Sociologia, Convivència i Educació
22327 - Pràctiques II d'Educació Social
22510 - Sociologia de l'Empresa
22532 - Treball de Fi de Grau de Relacions Laborals
22568 - Tècniques d'Investigació Social

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Desigualtats, gènere i polítiques públiques (DGPP) Membre
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB