Botar al contingut
Escolta

Dr. Antonio Vaello Sebastiá

Dr. Antonio Vaello Sebastiá
Professor contractat doctor
Economia Financera i Comptabilitat
  • Despatx DB02 / Associats Economia de l'Empresaplanta baixaGaspar Melchor de Jovellanos

Currículum

Currículum breu

Antoni Vaello Sebastià

Nascut a La Vila Joiosa (1977). Professor Contractat Doctor  del Departament d'Economia de l'Empresa. Doctor en Finances Quantitatives per la Universitat del País Basc (2009). Llicenciat en Economia per la Universitat d'Alacant (2001). Becari FPI del Ministeri de Ciència i Tecnologia (2003-2005).

Anteriorment, professor Ajudant a la Universitat d'Alacant (2005-07). Consultor Extern de la Universitat Oberta de Catalunya (2010-actualitat). Visiting Scholar a Anderson School of Management a la University of California-Los Angeles (UCLA -2010).

Investigador especialitzat en derivats, mètodes numèrics per a la seua valoració i econometria financera, amb publicacions al Journal of Banking and Finance, Finance Research Letters, Revista de Economía Financiera, European Journal of Operational Research i Journal of Economic Dynamics and Control. També algun capítol de llibre editat per Thomson-Aranzadi.

Experiència docent de llicenciatura, grau i màster a les universitats d'Alacant, Illes Balears,  Autònoma de Barcelona i Navarra, impartint cursos de comptabilitat financera, matemàtiques financeres, economia financera, finances corporatives o derivats i mètodes numèrics.

També ha estat membre de diversos equips d'investigació finançats pel Ministeri d'Educació i Ciència, Generalitat Valenciana, Govern Basc i Universitat d'Alacant.

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb el professor per a fer una tutoria

Assignatures on imparteix docència. Any acadèmic 2023-24

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
11650 - Finances Quantitatives
20490 - Treball de Fi de Grau
20531 - Treball de Fi de Grau de Turisme
  • Doble titulació: grau d'Administració d'Empreses i grau de Turisme2021-22, 2022-23
20534 - Direcció Financera de l'Empresa Turística
21217 - Direcció Financera
21222 - Treball de Fi de Grau d'Empresa

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Econometria financera, banca i finances (EFBFIN) Membre
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB