Botar al contingut
Escolta

Dra. Maria Gené Gil

Dra. Maria Gené Gil
Professora associada
Didàctica de la Llengua i Literatura
  • Despatx CC04segon pisRamon Llull

Currículum

Currículum breu

Llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Pompeu Fabra, màster en Llengües Aplicades (premi extraordinari) per la Universitat de Lleida, doctora en Llengües i Lingüística Aplicada per la UIB i experta universitària en Tècniques Docents Universitàries per la UIB. A més, té el certificat d'aptitud pedagògica (CAP) per la Universitat de Barcelona i el curs universitari d'especialització en Perit Judicial Expert en Lingüística Forense per la Universitat Europea Miguel de Cervantes.

Des de 2014 és professora associada a la UIB, on imparteix docència de diverses assignatures de llengua de grau i màster, i ha obtingut l'avaluació positiva com a professora ajudant doctora (PAD) i com a professora contractada doctora (PCD) per l'AQUIB. D'altra banda, es dedica als serveis lingüístics per compte propi (com a autònoma) des de 2008, cosa que constitueix la seva activitat professional principal. Concretament, fa traduccions (jurades i no jurades), correccions i peritatges lingüístics.

A més, ha publicat diversos capítols de llibres i articles de revista en els àmbits de la neologia lèxica i l'adquisició de llengües estrangeres, concretament sobre el desenvolupament de l'escriptura en contexts d'aprenentatge integrat de continguts i llengües estrangeres (AICLE).

Docència

Horari de tutories

Cal concertar cita prèvia amb la professora per a fer una tutoria

Docència dels 5 anys anteriors

Assignatura Informació a l'estudi on la va impartir
10704 - Treball de Fi de Màster
  • Màster Universitari en Formació del Professorat2019-20
10730 - Català: Llenguatge de l'Especialitat de Tecnologia de Serveis
10881 - Tractament de Llengües
22027 - Llengua Espanyola: Estratègies per a la Comunicació
22030 - Pràcticum II (3-6)
22031 - Treball de Fi de Grau d'Educació Infantil

Recerca

Grups de recerca

Grup Tipus de participació
Grup de Recerca en Lingüística Aplicada (REGAL) Membre
Facebook de la UIB Twitter de la UIB Linkedin de la UIB Instagram de la UIB Youtube de la UIB Spotify de la UIB Telegram de la UIB
Google+ UIB